KHL ma 19.11. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Nižni Novgorod – Avangard Omsk | Palaako Omsk voittojen tielle?

Uusi viikko KHL:n puolella starttaa maanantain ratoksi! Kello kuudelta alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat itäisen konferenssin Nižni Novgorod sekä Avangard Omsk.

Nižni Novgorod – tasaista suorittamista

Nižni Novgorod löytyy itäisen konferenssin sijalta seitsemän. Joukkueella on tehtyjä maaleja 85 ja päästettyjä osumia 76.
Tähtisikermästä ei missään nimessä ole kysymys, vaan joukkueen kohtalaiset esitykset selittyvät joukkuepelaamisella ja kovalla työmoraalilla. Yksilöistä esille on nostettava Denis Parshin, joka on takonut 28:aan otteluun kymmenen maalia ja 22 tehopistettä (10+12=22). 32-vuotias laitahyökkääjä johtaa ylivoimaisesti joukkueen sisäistä pistepörssiä ja on koko KHL:n pistepörssissä sijalla 24.
Ylivoimaisesti tärkein palanen joukkuetta on tällä kaudella ollut kuitenkin maalivahti Stanislav Galimov, jolla on loistava torjuntaprosentti – maaleja on uponnut selän taakse ainoastaan reilun kahden keskiarvolla ottelua kohden.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Avangard Omsk – takaisin voittojen tielle?

Avangard Omsk on itäisen konferenssin sijalla kaksi ja ehdottomasti yksi koko Venäjän liigan parhaita joukkueita. Maaliero sillä on pelaamiinsa otteluihin 84–54.
Vierasjoukkue lähtee kamppailuun tappio niskassaan, kun joukkue hävisi Moskovan Dynamolle kotonaan lukemin 0-4 edellisottelussaan. Tappiota ennen Omsk oli neljän ottelun voittoputkessa.
Seurasta löytyy älyttömän kovia nimiä, kuten ykköskentän laiturit Sergei Širokov sekä Ilya Mikheyev. Materiaali ei kuitenkaan lopu siihen, vaan se riittää aina neljään ketjuun saakka.
Omskin pelaaminen on todella organisoitua, niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän. Maalien tehtailijoita riittää jonoksi asti, mutta myös puolustus on uomissaan. Tästä kertovat 54 päästettyä maalia – se on toiseksi pienin lukema koko itäisessä konferenssissa.

Kuinka ottelussa käy?

Nižni Novgorod haastaa kotiottelussaan tosissaan Avangard Omskin, mutta vierasjoukkueen materiaali sekä pelillinen taso ovat huomattavasti korkeampia. Tämä kääntää kelkan vierasjoukkueen suuntaan. Omsk tulee nappaamaan ottelusta täyden pistepotin. Vierasjoukkueelle on tarjolla myös poikkeuksellisen hyvä kerroin, jota ei voi sivuuttaa.
Tasapainoisten sekä hyvillä maalivahdeilla varustetuiden joukkueiden välisessä ottelussa tuskin paljoa maaleja nähdään, joten toinen valinta torstain kamppailuun on alle 4,5 maalia.