ma 03.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Nizhni Novgorod – SKA Pietari | SKA:n vauhti ei hyydy!

Nizhni Novgorodiin on saapunut paljon uusia pelaajia, joista mielenkiintoisimpia ovat Andrew Calof, Andy Miele ja Nikita Setdikov. Nämä herrasmiehet osaavat varmasti tehdä pisteitä, mutta pieni kysymysmerkki löytyy valmennusjohdon puolelta. Torpedon uudeksi päävalmentajaksi on valittu David Nemirovsky, joka ei aikaisemmin ole ollut valmentajan roolissa. Nähtäväksi jää onko siitä hyötyä vai haittaa joukkueelle, jonka harjoitusottelut menivät ihan mallikkaasti; kymmenen ottelua, joista viisi voittoa.
Vastaan tälle uudistetulle joukkueelle tulee huippuvireessä oleva Pietarin SKA, joka ei ole vieläkään hävinnyt yhtäkään ottelua. SKA:n tiimipeli on ihailtavaa katseltavaa ja se on jopa parantunut Ilya Kovaltchukin lähdettyä joukkueesta.
SKA tulee varmasti peluuttamaan uutta maalivahtiaan Magnus Hellbergiä, joka pelasi erinomaisesti Kazania vastaan. Pietarin mahtiseura tulee erittäin suurella todennäköisyydellä jatkamaan voittoputkeaan ja kun maalivahtipeli toimii ja hyökkäys päässä tulee tulosta, voidaan lapulle laittaa hyvillä mielin tasoitusvetoa SKA:lle.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ