to 29.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

KHL: Omsk – Avtomobilist | Kovarin paluu takaa komeettajoukkueelle toisen perättäisen voiton!

Avtomobilist Jekaterinburg vierailee itäisen konferenssin kärkikamppailussa Avangard Omskin kotiluolassa. Avtomobilistin menestyksekkään kauden takana on hyökkäyspelaamisen lisäksi varmaotteinen puolustuspelaaminen, mutta sitäkin tärkeämpää on ollut Tšekin maajoukkuekassarin onnistuminen maalinsuulla.
Jakub Kovar on ollut tärkeä yksittäinen nimi Avtomobilistin menestyksekkään alkukauden takana. Äskettäin Kovar oli pitkään poissa peleistä loukkaantumisen vuoksi, mutta pelasi ensimmäisessä ottelussaan loukkaantumisen jälkeen nollapelin ja takasi joukkueelleen 0–2-voiton Salavat Julajev Ufan vieraana.
Uusi haaste on takuulla edessä Moskovassa, jossa Avangard Omsk kotiotteluissaan käyttämä sijaishalli sijaitsee. Hallille on sortumisvaaran takia suljetulta oikealta kotiareenalta matkaa 2500 kilometriä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Omsk ei ole kuitenkaan edellisillä kierroksilla vakuuttanut ja vielä vähemmän se on vakuuttanut kotiotteluissaan kaukana kotoa. Kuvaavaa on, että tiistain vieraan jälkeen toisena idässä oleva Omsk on kotitilastossa vasta kuudennella sijalla. Avtomobilist on puolestaan konferenssinsa paras vierasjoukkue.
Avtomobilist pelasi ensimmäistä kertaa kuuteen otteluun Kovar maalinsuullaan kuuteen otteluun. Näihin kuuteen ilman Kovaria pelattuun kamppailuun joukkue onnistui keräämään ainoastaan yhden voiton. Tšekki-vahti on pelannut huikealla torjuntaprosentilla (95.57) ja päästettyjen maalien keskiarvo on alhainen (1.39). Nollapelejä Kovar on pelannut viisi kappaletta ja otteluita yhteensä 22. Pelaamistaan otteluista hän on hävinnyt ainoastaan yhden.
Omskillakaan ei viime aikoina ole kulkenut ja se on päästänyt viiteen edelliseen kamppailuunsa peräti 17 maalia. Molemmat joukkueet ovat keränneet viiteen edelliseen kamppailuunsa neljä pistettä. Avtomobilist on tässä ottelussa valttia ja selkeä valinta pelikohteisiin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ