to 12.09. klo 17:00

Salavat Julajev Ufa - Avtomobilist Jekaterinburg

Jatkuuko Avtomobilistin lento?

Torstaina KHL:n itäisen konferenssin kaksi kärkijoukkuetta ottavat toisistaan mittaa, kun Salavat Julajev Ufa isännöi Avtomobilist Jekaterinburgia. Joukkueet ovat toisilleen tuttuja edelliskauden pudotuspelien toiselta kierrokselta, jolta Salavat eteni Juha Metsolan johdolla konferenssifinaaleihin otteluvoitoin 4–1.

Avtomobilist on jatkanut tällä kaudella siitä mihin se viime kauden runkosarjassa jäi. Joukkue on aloittanut kautensa ilman tappioita. Viime kauden tapaan tolppien välissä vastuuta kantaa erinomaisesti esiintynyt Jakub Kovar. Stephane Da Costa jätti Avtomobilistin kesän aikana, mutta joukkueen kapteeni Nigel Dawesin ympärillä on edelleen tulivoimaa täynnä oleva hyökkäyskalusto.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

HUIPPUTARJOUS: Tuplaa talletus tai rahat takaisin!

Jos et tuplaa ensimmäisen talletuksesi arvoa, saat rahasi takaisin – käteisenä.

Korvaajia joukkueeseen on tuotu sisään myös puolustuspäähän luotettavan Geoff Plattin muodossa. Avtomobilist päästi viime kauden runkosarjassa vähiten maaleja kaikista itäisen konferenssin joukkueista ja joukkueen puolustuspelaaminen on jatkunut tiiviinä myös tällä kaudella. Hyökkäyspäähän maaliverkko on sen sijaan heilunut tiuhaan tahtiin.

Salavatin kausi on alkanut viime kauden kaava noudattaen. Joukkueen taitava hyökkäys on tehnyt tarvittavat maalit ja Juha Metsola on seissyt päällään maalinsa suulla. Salavat on ottanut pisteitä kaikista kaikista kolmesta kamppailustaan. Teemu Hartikaisen kahdesta maalista huolimatta joukkueen ykkösnyrkiltä odotetaan enemmän ja onkin vain ajan kysymys, kun myös Sakari Manninen ja Linus Omark avaavat kauden maalihanansa.

Ottelusta on odotettavissa kahden huippujoukkueen tiukkaa taistoa. Onkin vaikea nähdä skenaariota, jossa lopputulos repeäisi puoleen tai toiseen. Uskotaan Avtomobilistin jatkavan erinomaisia otteitaan ja kairaavan ottelusta voiton. Pelivalinnaksi nostetaan Avtomobilistin voitto jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>