KHL to 11.03. klo 16:00

Salavat Julajev Ufa - Traktor Tsheljabinsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Päättävätkö Ufan suomalaistähdet Traktorin kauden?

Salavat Julajev Ufa sysäsi 0–3-voitolla Traktor Tsheljabinskin kuilun partaalle. Ottelusarjan ensimmäinen ottelu meni Traktorin nimiin, mutta tämän jälkeen Ufa on voittanut kolme seuraavaa. Ufa on myös parantanut otteitaan jokaisessa ottelussa, joten Traktor on suuren haasteen edessä, kun sarja palaa Ufaan.

Ufa oli täysin ylivoimainen Traktorin kotikaukalossa. Ufan maalilla Juha Metsola torjui nollapelin molemmissa otteluissa ja kahden ottelun maaliero merkattiin Ufan hyväksi 0–7-lukemin. Myös muut Ufan suomalaiset olivat isossa roolissa, kun Teemu Hartikainen, Markus Granlund ja Sakari Manninen onnistuivat kaikki maalinteossa. Traktor ei ole löytänyt lääkettä Ufan suomalaisketjun pysäyttämiseen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
'@GranlundMa 🇫🇮 keeps feeding Hartikainen 🇫🇮 with sweet assists.

#GagarinCup

Traktorin osalta ottelusarja on ollut todella vaikea. Kahden tasaisen ottelun jälkeen Ufa on mennyt menojaan. Traktor on ollut koko ottelusarjan ajan suurissa vaikeuksissa hyökkäyspelinsä kanssa. Kotikaukalossaan Traktor tuotti vain 19 ja 21 laukausta Ufan maalia kohden. Vastaavasti joukkueen puolustus on ollut helisemässä Ufan tulivoimaisen ja taitavan hyökkäyksen kanssa.

Alkuun tasaiselta vaikuttanut ottelusarja näyttää karanneen Traktorin käsistä. Ufa on laadukkaampi ja ennen kaikkea monipuolisempi joukkue. Kaksi edellistä kamppailua ovat näyttäneet selvästi joukkeiden välisen tasoeron. Uskotaan Ufan paketoivan ottelusarjan kotikaukalossaan ja pelivalinnaksi nostetaan Ufan tasoitus (-1.5 maalia).