KHL ke 03.03. klo 16:00

Salavat Julajev Ufa - Traktor Tsheljabinsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko suomalaisten tähdittämä Ufa liikaa Traktorille pudotuspelien avauskierroksella?

Suomalaiset ovat vahvasti edustettuina, kun runkosarjassa itäisen konferenssin neljänneksi sijoittunut Salavat Julajev Ufa isännöi runkosarjassa viidenneksi tiensä taistellutta Traktor Tsheljabinskia ottelusarjan ensimmäisessä kamppailussa.

Hieman nihkeän alkukauden jälkeen Tomi Lämsän luotsaama Ufa on päättänyt kautensa todella väkevästi. Joukkue on voittanut yhdeksän edellisestä kymmenestä ottelustaa. Erityisesti Ufan hyökkäyspelaaminen on ollut läpi kauden todella tehokasta, josta suurin kiitos kuuluu joukkueen suomalaistähdille. Teemu Hartikainen, Markus Granlund ja Sakari Manninen muodostavat tappavan tehokkaan kolmikon ja kaikki herroista sijoittuivat KHL:n runkosarjan pistepörssissä kymmenen tehokkaimman joukkoon. Joukkueen maalilla Juha Metsola on torjunut jälleen vahvaa kautta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

ХК Салават Юлаев

@hcsalavat
Гранимал отдаёт, Биг Босс завершает 🔥 2:1

Traktorin jääkiekko on puolestaan perustunut äärimmäisen kurinalaiseen puolustuspelaamiseen. Joukkue iski runkosarjassa 157 osumaa, mikä on huomattavan alhainen lukema verraten Ufan 181 maaliin. Traktor on huomattavasti parempi alivoimajoukkue Ufaan nähden, mutta vastaavasti Traktorin ylivoima oli runkosarjassa koko sarjan viidenneksi heikointa, kun taas Ufan ylivoimaprosentti oli sarjan kolmanneksi paras. Traktor kuitenkin vei joukkeiden runkosarjan kohtaamiset nimiinsä voitoin 2–1.

Ottelusarja on todella mielenkiintoinen joukkeiden äärimmäisten erilaisten pelityylien johdosta. Ufan tulivoima nostaa sen kuitenkin ottelusarjan ansaituksi ennakkosuosikiksi. Ufa on myös pystynyt parantamaan otteitaan jatkuvasti ja aiemmilla kausilla joukkue on aina pystynyt nostamaan tasoaan entisestään pudotuspeleissä. Uskotaan Ufan hyökkäysvoiman ja hyvän maalivahtipelin tuovan joukkueelle ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan. Pelivalinnaksi nostetaan Ufan kotivoitto (1X2).