su 09.12. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Severstal – Jokerit | Taas vastakkain – Severstalilla kolmas päävalmentaja Jokerit-otteluissa

Severstal Tšerepovets on tullut tutuksi Helsingin Jokereille, sillä joukkueet ovat höylänneet ahkerasti vastakkain. Sunnuntaina on vuorossa kauden neljäs kohtaaminen ja Jokereilla on mahdollisuus kasvattaa Severstal-voittoputki seitsemän ottelun mittaiseksi.

Kuluvalla kaudella useita kertoja vastakkain

Ensimmäisen kerran joukkueet iskivät yhteen lokakuussa, jolloin Jokerit isännöi tšerpovetsilaisia Tallinnassa pelatussa kotiottelussaan. Ensimmäinen ottelu oli tasainen ja Severstalilla oli vielä nälkää jäljellä. Ottelu oli jopa melko intensiivinen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Seuraavassa kamppailussa, jota venäläisjoukkue isännöi, vyöryi Jokerit sen yli. Tallinnassa pelatusta taistosta oli ehtinyt kulua ainoastaan reilu viikko, kun Severstal vaikutti todella mitättömältä, haluttomalta ja kuivalta. Joukkue luopui kiekoista helposti ja taisteluilme oli tipotiessään. Jokerit voitti kamppailun rutiininomaisella esityksellä 0–4-lukemin.
Ei aikaakaan edellisestä, kun Jokerit isännöi venäläisiä – tällä kertaa kolmannessa pelipaikassa kolmessa viikossa. Hartwall Areenassa valmentajaansa vaihtanut Severstal oli vielä kesympi kuin kotiottelussaan ainoastaan kahdeksan päivää aiemmin. Uusi väliaikainen valmentaja Pavel Torgajev haukkui pelaajansa ottelun lehdistötilaisuudessa luovuttajiksi ja siltä kieltämättä kentällä näyttikin.
Joukkueiden kaikki kohtaamiset ovat kuluneet Jokerien vahvassa hallinnassa, eikä sunnuntaina ole odotettavissa muutosta tähän. Mielenkiintoinen fakta on, että Severstalin penkin takana on kolmas vastuuvalmentaja Jokerit-kohtaamisissa tällä kaudella. Andrei Razin on korvannut tehtävässä väliaikaisen valmentajan Torgajevin. Venäläisten pääkäskijänä kauden aloitti Alexander Guljavtsev.

Pelivalinnoissa uskotaan Jokerien murskavoittoon – Severstalin otteissa ei juurikaan piristymistä

Jokerien tasoituksellista voittoa pelataan molemmissa valinnoissa tasoitukseen suhteutetuilla panoksilla. Edellisen Jokerit-ottelun jälkeen joukkue on voittanut ainoastaan kaksi kamppailua, nekin hiljattain ja suotuisalla vastustajan avustuksella.

Jokerien kokoonpano tänään:

Jesse Joensuu – John Norman – Brian O’Neill
Kristian Vesalainen – Sakari Manninen – Steve Moses
Pekka Jormakka – Geoff Platt – Antti Pihlström
Henri Ikonen – Tomi Mäki – Max Wärn
Tommi Kivistö –Sami Lepistö
Karl Stollery –Alex Grant
Viktor Lööv – Oliver Lauridsen
Nico Nurmikanta
Janis Kalnins (Ryan Zapolski)