KHL ma 19.11. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Severstal – Sotši | Kotijoukkueella todella vaikeaa – vieraille ihmekerroin!

Severstal Tšerepovets ja HK Sotši kohtaavat toistamiseen peräjälkeen. Tällä kertaa isäntänä on pelaamisensa kanssa tuskaileva ja luovuttaneen oloinen Severstal. HK Sotši voitti ehjän esityksen jälkeen edellisen keskinäisen ottelun kotihallissaan perjantaina.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Severstal on tällä hetkellä pelillisesti katsottuna koko KHL:n heikoin joukkue, eikä sen tilanteeseen ole näkyvissä muutosta. Seuralla on väliaikainen päävalmentaja – edellinen sai väistyä viime maanantaina. Uuden sijaiskasvon taival olisi voinut alkaa paremminkin, sillä joukkue ei ole kahteen otteluunsa Pavel Torgajevin otettua roolin onnistunut iskemään maaliakaan. Severstal on nyt hävinnyt neljään edelliskamppailuunsa Jokereille 4­–0-lukemin kahteen otteeseen ja vieraissa Sotšille 2–0 viime perjantaina.
Joukkueen hyökkäyspelaaminen oli otteluissa helsinkiläisiä vastaan lähellä nollaa eikä se Sotšissakaan saanut omaa kiekollista pelaamistaan rullaamaan. Maalinteon tuskaa oli ilmassa jo hieman ennen Torgajevin ruoriin astumista, sillä Severstal on tehnyt ainoastaan kaksi maalia neljässä edellisessä ottelussaan – nekin samaan kamppailuun Admiral Vladivostokia vastaan.
Sotši on millä tahansa mittarilla isäntiä edellä – jokaisella pelin osa-alueella ja ottaa todennäköisesti kuskin paikan nopeasti myös maanantain kamppailussa. Nähtäväksi jää, kuinka pitkään löysä isäntäjoukkue jatkaa kuivaa kauttaan.
Peli-ideana kamppailuun on vierasvoitto, jolle on tarjolla selkeitä ylikertoimia. Huono idea ei ole vierasjoukkueen voitto edes pienellä tasoituksella pelattuna.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ