to 06.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Severstal Tsherepovets – Avangard Omsk | Jatkuuko vierasotteluiden voittoputki

Jatkuuko Avangard Omskin äärimmäisen hyvin alkanut KHL-kausi. Vieraskiertueella oleva Omsk on ottanut vakuuttavat voitot Lokomotiv Yaroslavl:ista ja Dynamo Moskovasta. Valmentajaduo Bob Hartley ja Jaques Cloutier ovat löytäneet oikeat pelaajakemiat ja tulosta on syntynyt niin harjoitusotteluissa, kuin sarjaotteluissakin. Vielä kun Kris Versteeg liittyy kokoonpanoon, vahvistuu joukkue entisestään.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Severstal Tsherepovetsin tämän kauden ottelut eivät ole lähteneet kummoisesti käyntiin. Voitot ovat tulleet vain Sibir Novosibirsk:istä ja HC Sothsista, jotka eivät ole kovin tasokkaita joukkueita. Severstal kuuluu itäisen konferenssin keskikastin joukkueisiin ja kauden alussa hankitut pelaajat eivät ole vahvistaneet joukkueen runkoa. Myöskin viime kauden kärkipelaajia on siirtynyt muihin joukkueisiin, joten joukkueelle voi olla tulossa vaikea kausi.
Joukkueet kohtasivat harjoitusotteluissa kerran ja silloin ottelu päättyi Omsk:in 2-3 voittoon. Alkukauden otteluissa Omsk on tehnyt yhdeksän maalia ja päästänyt yhden. Severstal on puolestaan tehnyt seitsemän ja päästänyt saman verran maaleja. Tämän perusteella voidaan ennakoida maalirikasta ottelua.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ