KHL ti 20.11. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Sibir – Ufa | Eritasoisten joukkueiden iltapäiväkohtaamisessa rahoille!

Tiistaina KHL-kaukaloissa nähdään kahden huomattavan eritasoisen joukkueen kohtaaminen. Organisoitu Salavat Julajev Ufa kohtaa alkukaudesta ansaitsemansa sarjan suurimman vitsin tittelinsä toisaalle luovuttaneen Sibir Novosibirskin. Joukkueella on kuitenkin paikkansa KHL:n vitsikirjan terävimmän kärjen tuntumassa edelleen.

Sibir Novosibirsk on hieman parantanut todella synkästä alkukaudestaan, jonka aikana sen täytyi hävitä 12 kertaa ottaakseen ensimmäisen voittonsa. Joukkueen tekemisen taso ei edelleenkään riitä pohjakastia kovempia joukkueita vastaan ja se on napsinut harvat voittonsa todella hajanaisesti. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla isäntä on toiseksi viimeisellä sijalla itäisessä konferenssissa.
Joukkueeseen siirtyi täksi kaudeksi Liigasta kolme pelaajaa, joista ainoastaan Jukka Peltola on jäämässä Sibirin vahvuuteen, kun viime kauden kärppäsnaipperi Charles Bertrand on saamassa lähtöpasseja. Aivan ensimmäisten näyttöjen perusteella kenkää sai Julius Junttila.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierasjoukkue Ufa löytyy itäisen konferenssin kuudennelta sijalta. Ryhmä on kolmen ottelun voittoputkessa ja erityisesti maalinteko Ufaa vastaan on osoittautunut vastustajalle hankalaksi, sillä se on päästänyt tappiottoman putkensa aikana ainoastaan kolme osumaa. Viime kuun loppupuolella joukkue kunnostautui maininnan arvoisesti, kun se kaatoi ehdottomiin eliittijoukkueisiin kuuluvan Pietarin SKA:n lukemin 2–1.
Ufan merkittävimpiä pelaajia ovat tehojen valossa olleet tutut nimet kuten Linus Omark, Teemu Hartikainen sekä Joonas Kemppainen. Joukkueen todella kurinalainen pelaaminen on sopinut suomalaisten lisäksi myös ruotsalaiselle taitoniekalle, joka aloitti KHL-uransa Jokerien paidassa reilut neljä vuotta sitten.
Joukkueiden tasoeron vuoksi kerroinasettelu on melkoisen hämmentävä ja vieraille on tarjolla yllättävän kelvollisia desimaaleja. Peli-idea on selkeä vierasvoitto ja sen ympärille kohdevalinnat rakentuvatkin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ