to 06.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: SKA Pietari – Ak Bars Kazan | Taikuri Biljaletdinovin kokemus mahtiseurojen kaatamisesta vieraiden vahva valtti torstaina?

Pietarin SKA isännöi Ak Bars Kazania KHL:ssä torstain kierroksella. Kovia pelimerkkejä on jaossa, kun yhteen iskevät kiistämätön mahtiseura sekä hallitseva KHL-mestari. Vierailijan otteista paistaa vahva itseluottamus, kurinalaisuus sekä joukkuepelaamisen arvostaminen. SKA:lle pistemenetykset ovat tulleet tutuiksi tällä kaudella.
Pietarin SKA menetti Ilja Kovaltšukin täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan ja sai tilalle muun muassa Nail Jakupovin. Valmentajakin vaihtui, kun latvialaisen Olegs Znaroksin korvasi sekä Venäjän että Saksan passit omistava Ilya Vorobiev.
Paljon asioita muuttui pietarilaisjoukkueen osalta edelliskauteen peilattuna. Silti joukkueen pelaamisen näyttää ajoittain kokonaisvaltaisella tasolla jopa heikolta suhteessa pelaajamateriaaliin ja kassakaappiin, mikä on ollut yllättävää. Nimilistaansa nähden SKA on kärsinyt helpohkoja pistemenetyksiä. Joukkue on näyttänyt välillä vain kasalta yksilöitä, joiden varassa joukkueen pelaaminen roikkuu – laadukkaan joukkuepelaamisen sijaan.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

SKA on kuitenkin onnistunut kääntämään vaikeampiakin otteluitaan viime aikoina voitoikseen. Kaksi edellistä tappiotaan se onkin kärsinyt seuraa vastaan, jossa on samankaltainen pelaajabudjetti sekä saman yksilötaitotason nimilista. Joukkue on koko sarjan kovakuntoisin. Moskovalaisjoukkueella on yllättävän paljon samoja ominaisuuksia kuin torsaina Pietarin jääpalatsissa vierailevalla Kazanilla.
SKA on hävinnyt ainoastaan kaksi edellisistä kymmenestä kamppailustaan ja molemmat juuri ZSKA:lle. Silti joukkue on pelannut viime aikoina useita otteluita, jotka ovat kääntyneet sille puhtaasti paremman yksilötaidon ja leveyden vuoksi maalilla tai kahdella. Muilla seuroilla ei ole varaa nelosketjuun, jossa pelaa Jevgeni Ketovin tai Jakupovin tasoisia tähtiä.
Edellisotteluissaan pietarilaiset ovat kävelleet vastustensa yli, mutta torstaina vierasjoukkue on lujavireinen ja KHL:n kärkiosastoon lukeutuva ryhmä Kazan. Joukkueen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti pelaamisen rytmittäminen, mikä on avainasemassa SKA:ta vastaan. Kazanilla on todella nopeita laitureita, jotka kykenevät kääntämään peliä nopeasti sekä vahvoja puolustajia. He eivät toki vedä vertoja SKA:n nimilistalle, mutta osaavat joukkueen pelitavan ja ovat kokeneita huippupelaajia.
Entinen neuvostoliiton maajoukkueen huippupuolustaja Zinetula Biljaletdinov ei turhaan luotsaa samassa seurassa viidettä peräkkäistä kautta. Moskovalaisen työkalupakista löytyy tapoja kaataa materiaaliltaan vielä loistomateriaalilla operoivaa Kazaniakin nimekkäämpiä ja taidokkaampia ryhmiä. Sen viime kevätkin osoitti.
Torstaina ensimmäinen pelikohde on vierasvoitto tai tasatulos tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus). Toisena pelivalintana haetaan viidettä perättäistä vierasvoittoa kokonaisuudessaan kahdeksan voiton putkessa seilaavalle Ak Bars Kazanille, mutta valitaan kuitenkin lopullinen tulos -vaihtoehto.
Alta näet bonukset, jotka kannattaa hyödyntää tähän kamppailuun! Tarjolla on esimerkiksi riskittömiä vetoja ja bonusrahaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ