pe 28.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: SKA Pietari – Avangard Omsk | Onko Omskista yllättäjäksi?

KHL:n perjantain kierroksella pelataan kärkipään kamppailu, kun suurseura Pietarin SKA isännöi vahvan syksyn pelaavaa Avangard Omskia. Ottelu pelataan Pietarissa ja kiekko putoaa jäähän kello 19.30.
SKA:n alkukausi on ollut hyvä, kun tilillä on kymmenestä pelistä 16 pistettä. Maalisuhde on relusti voitollinen 34-15. Joukkueen rosteri on liigan eliittiä, ellei jopa kaikista paras.
SKA:n maalivahdit ovat olleet vakuuttavia, Igor Shestyorkin on kaapinut kiekoista 96%, päästettyjen maalien keskiarvolla 0.99 ja neljästä pelaamasta ottelusta kaksi on nollapelejä. Magnus Hellbergillä luvut 91%, päästettyjen maalien keskiarvo 1.50 – yksi nollapeli kuudessa ottelussa.
SKA:n joukkueessa riittää tehopisteiden valossa muitakin onnistujia, mutta esille nostetaan Nikita Gusev (4+9) ja loistavan alkukauden pelannut ruotsalaispuolustaja Patrik Hersley (5+5). SKA:n haasteena se, että joukkueen tehot ovat tulleet kahdelta kärkiketjulta ja taustalta ei toistaiseksi ole paljoa apua tullut – potentiaalia kyllä riittää.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Avangard Omsk on pelannut lähes täydellisen alkukauden. Kymmenestä ottelusta on kertynyt peräti 18 pistettä, mikä on loistavasti joukkueelta, joka pelaa kotiottelunsakin evakossa kotikaupungistaan.
Joukkueen ykkösmaalivahti Igor Bobkov on ollut vakuuttava torjuen 93% kiekoista päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1.57. Alkukauden suurimmat onnistujat Omskilla ovat Ilya Mikheyev (3+7) , Sergei Shirokov (8+2) ja Evgeny Medjedev (2+5). Omsk pelaa todella hyvää ja aktiivista kiekkoa ja näen joukkueella olevan hyvät mahdollisuudet voittaa Pietarissa.
Kertoimet asettavat SKA:n kohtuuttoman suureksi ennakkosuosikiksi. Isketään kiinni Omskin vieraskertoimeen kiinni moneylinen muodossa.
Molempien joukkueiden maalivahdit ovat niin hyvässä iskussa, että under 5.5 maalia otetaan myös lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ