ma 12.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: SKA Pietari – Avtomobilist | Vieraiden poissaolot eivät ratkaise – SKA yliarvioitu kertoimissa

KHL:n maanantaikierroksella nähdään todella mielenkiintoinen ottelu, jossa kohtaavat kaksi kärkikastin joukkuetta. Pietarin SKA:n vieraaksi saapuu Avtomobilist Jekaterinburg, joka on edelleen hävinnyt ainoastaan yhden kamppailun kuluvalla sesongilla.
Pietarin SKA on yliarvioitu kerrointen valossa pahasti. Joukkueen pelaaminen on materiaaliin nähden ollut alkukaudesta kohtuullista, mutta ei missään nimessä parasta mahdollista. Ennen maaottelutaukoa joukkue hävisi ZSKA Moskovalle lukemin 3–1.
SKA-puolustaja Vasili Tokranovin pelaaminen illan kamppailussa on epävarmaa ja vierailta sivussa on ainakin maalivahti Jakub Kovar. Avtomobilistin puolustuspelaaminen on kuitenkin ollut loistavalla tasolla, joten ykkösmaalivahdin puuttuminen ei ole niin suuri tekijä kuin voisi kuvitella.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Puolustuspään kolossin, Nikita Tryamkinin (Avtomobilist) pelaaminen maanantai-illan kamppailussa on epävarmaa. Alexander Kutseriavenkon ja Vitali Popovin pelikunnot ovat niin ikään kysymysmerkkejä.
Vaikka Avtomobilistilla olisi useampia poissaoloja, on sen pelaaminen kokonaisvaltaisesti ollut paljon pietarilaisia edellä, minkä vuoksi kerrointa pidetäänkin outona.
Jekaterinburgilaiset ovat pelanneet ottelun SKA:ta enemmän ja keränneet 26:een otteluun huimat 50 pistettä. Tehtyjä maaleja joukkueella on peräti 90 ja päästettyjä ainoastaan 36. Pietarilaisjoukkue on kerännyt puolestaan 39 pistettä ja pelannut 25 ottelua. Maaleja on syntynyt 80 ja päästettyjen maalien lukema on niin ikään 36.
Pelivalinnat otteluun ovat selkeät: KHL-sensaatio Avtomobilistiin luotetaan pelaamalla sen lopullista voittoa kovemmalla ja varsinaisen peliajan voittoa hieman maltillisemmalla panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ