ke 12.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: SKA Pietari – Jokerit | SKA:n etumatka pienentynyt

Keskiviikkona Pietarissa pelataan mielenkiintoinen ottelu SKA – Jokerit. Pietarin SKA oli vielä harjoitusotteluissa aivan ylivoimainen, mutta kauden avauspeleissä sekin on joutunut antautumaan jo pari kertaa.
SKA operoi KHL:ssä todella suurella budjetilla. Tämän takia ei olekaan mikään ihme, että vuosi toisensa jälkeen joukkueelta odotetaan vähintään finaalipaikkaa. Viime kesälläkin joukkue oli melko aktiivinen pelaajamarkkinoilla hankkiessaan mm. Nail Yakupovin. Tällä kaudella mies on kuitenkin esiintynyt vasta yhdessä ottelussa. Maalinsuulle SKA puolestaan hankki Kunlunista lupaavan Magnus Hellbergin.
Viime pelissä SKA voitti Sotshin lukemin 3-1. Voitto oli joukkueelle tärkeä, koska edelliset kaksi ottelua olivat päättyneet tappioihin. Ensimmäisissä peleissä joukkueen tehokkain pelaaja on ollut Nikita Gusev, joka on taiteillut neljässä pelissä tehot 3+2=5. Kolmessa pelissä pelanneen Hellbergin otteet sen sijaan eivät ole vielä toistaisksi vakuuttaneet.
Vierasjoukkue Helsingin Jokerit on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti. Neljän ottelun jälkeen joukkue on konfressissaan piikkipaikalla, ja tilillä on neljä voittoa. Vaisummin sujuneiden harjoituspelien jälkeen Jokerit on siis löytänyt oivallisen vireen. Varsinkin maaliero 17-6 on komeaa katsottavaa. SKA on kuitenkin joukkueelle kauden ensimmäinen kunnon koitos huippujengiä vastaan. Ensimmäisissä otteluissa Jokerit ei ole saanut vastustajiltaan vielä kunnon vastusta.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Jokerit muuttui roimasti täksi kaudeksi valmennuksesta lähtien. Ensimmäistä kertaa myös KHL-historiansa aikana joukkueessa on enemmän ulkomaalaisia, kuin suomalaisia. Ensimmäisissä otteluissa pisteiden tekeminen on jakautunut melko tasaisesti. Kenttäpelaajista peräti viisi pelaajaa on tehnyt vähintään neljä tehopistettä. Puolustajista Sami Lepistö on kunnostautunut pisteiden muodossa iskien tehot 0+5=5. Hyökkäyspäässä ykkös- ja kolmoskenttä ovat olleet tehokkaimpia.
Joukkueet ehtivät kohdata elokuun aikana jo kahdesti harjoitusotteluiden merkeissä. Näissä otteluissa SKA oli molemmilla kerroilla parempi. Kauden ensimäisten kierrosten aikana kuitenkin Jokerit on ollut joukkueista parempi. Edelleen on kuitenkin muistettava, että vastustajat eivät ole olleet kovimmasta päästä. Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi, joista SKA voitti kolme kertaa. Kerran päädyttiin jatkoajalle.
Keskiviikon pelissä suosikin asema on kaikesta huolimatta SKA:lla. Se on joukkueista laadukkaampi, ja sillä on lisäksi ottelussa kotietu puolellaan. Jokerit voi kuitenkin haastaa pietarilaiset, eikä se ole niin suuri altavastaaja, kuin kertoimet olettavat. Jokerit on ennenkin pelannut hyvin runkosarjassa ja SKA on vastustajana varmasti sarjan mielenkiintoisimpia joukkueita. Tämän takia peliä lähestytään Jokerien kautta. Suora voitto antaa peräti 4,50 kerrointa, joka on selkeä ylikerroin kun otetaan huomioon joukkueiden tämän hetkinen vire ja se, että pelataan sarjassa vasta kauden ensimmäisiä otteluja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ