la 22.12. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: SKA Pietari – TsSKA Moskova | Huikea ulkoilmaottelu KHL-kruununa lauantaina – kärkikamppailu!

Pietarin SKA isännöi KHL:ssä huippukohtaamista lauantaina. Ulkoilmaottelussa Pietarissa sitä vastaan luistelee päätaistelupari Moskovan TsSKA, joka on kärsinyt hieman yllättäen kaksi tappiota peräjälkeen. Yllättävä oli myöskin edellisen SKA:n ottelun tulos.
Läntisen konferenssin kärjessä isäntiä neljä pistettä edellä on vierasjoukkue TsSKA. Kärjen tilanne on todella kutkuttava, sillä SKA:lla on yksi ottelu moskovalaisia vähemmän pelattuna.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

TsSKA oli vielä hetki sitten 18 ottelun voittoputkessa, mutta nyt se on kääntynyt kahden kamppailun mittaiseksi orastavaksi tappioiden sarjaksi. Ensin se moskovalaisjoukkue kärsi Vitjaz Podolskia vastaan tappion 2–0-numeroin ja torstaina Helsingissä Jokerit otti 4–1-voiton suurseurasta.
Jos ovat vierailijan edelliset kamppailut olleet suhteellisen eriskummallisia, niin samaa voi sanoa vierasjoukkueen edellisestä ottelusta. SKA hävisi kotonaan Riian Dinamolle 2–3 jatkoajalla. Ottamatta mitään pois pietarilaisilta, on Riika joukkue, joka pitää pystyä tuon tasoisen ryhmän KHL:ssä voittamaan.
Kokonaskunto on kuitenkin parempi isännillä, nimittäin riikalaisia vastaan menetetty piste on ainoa laatuaan viimeisissä viidessä kamppailussa. TsSKA on kärsinyt kaksi tappiota viidessä ottelussa.
Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudela KHL:ssä jo kolmesti – kerran Pietarissa ja kahdesti Moskovassa. Tähän saakka TsSKA on ollut parempi jokaisessa ottelussa ja pisteet kamppailuista ovat moskovalaisille 6–1.
SKA ja TsSKA ovat äärimmäisen tasaisia joukkueita ja keskinäiset ottelut ratkeavat yleensä todella pienin marginaalein. TsSKA:n maalinteko on tökkinyt pahasti kahdessa sen edellisessä ottelussa. Jokereita vastaan joukkueelta puuttui ärhäkkyyttä ja halukkuutta esimerkiksi ajaa maalille, joskin helsinkiläiset puolustivat keskustan ja liikkeet maalille erinomaisesti pois.
Tällä hetkellä SKA:n vire on selkeästi vakuuttavampi kuin vierailla. Kun siihen lisätään kotikannattajien ja ulkoilmaottelun tuoma panos on valinta selkeä. Pelataan ensimmäisenä kohteena pietarilaisten lopullista voittoa ja toisena kohteena kotivoittoa varsinaisella peliajalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ