to 27.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Slovan Bratislava – Jokerit | Tappioputken alkua?

Jokerit kohtaa Slovan Bratislavan lyhyen vieraskiertueen toisessa ottelussa. Jokerit on 16 pisteellään läntisen konferenssin sijalla kolme, slovakkien pitäessä toiseksi viimeistä sijaa kahdeksalla pisteellä.
Slovan Bratislavan pelit ovat alkaneet heikosti onnistuen voittamaan edellisestä viidestä ottelustaan ainoastaan yhden. Joukkueen selkeä valopilkku on alkukaudella ollut kaksikko Michal Repik (6+1) ja Jeff Taffe (3+7), jotka ovat kahdestaan tehneet 9 maalia yhteensä 24:stä Bratislavan maalista. Joukkueen ykkösmaalivahti Marek Ciliak on torjunut kiekoista 88.94% päästettyjen maalien keskiarvolla 3.46.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Jokerit on pelannut vahvan alkukauden. Nyt alla on kaksi tappiota, joista toinen tuli kotona Jekaterinburgille ja edellinen toissapäivänä vieraskentällä Dinamo Rigalle. Molemmissa otteluissa Jokerit hallitsi peliä, mutta maalinteon kanssa on ongelmia.
Varsinaisesti Jokereiden pelissä ei ole sen suurempia haasteita – aina kiekot eivät vain uppoa, mistä toki voi syyttää myös loistavia maalivaateja vastustajilla. Jokereiden rosteri on laaja ja onnistumiset ovat jakautuneet useammille mikä on etu pitkässä juoksussa.
Jokereiden maalivahdit Ryan Zapolski (95.59%, päästettyjen maalien keskiarvo 1.20) ja Janis Kalnins (92,9%, päästettyjen maalien keskiarvo 2,16) ovat pelanneet ottelut puoliksi, molemmat ovat torjuneet hyvin. Kalnins pelasi Rigassa, joten Zapolski on melko varmasti tänään maalilla.
Jokereiden rosteri on leveämpi ja laadukkaampi, lisäksi joukkueen pelaamisessa on hyvä rutiininomainen perustaso – Bratislavasta ei voi sanoa samaa.
Maalivahtipeli menee selkeästi Jokereille. Ottelun varsinainen pelikohde on alle 4.5 maalia houkuttelevalla kertoimella. Toiseksi pelivalinnaksi napsitaan Jokereiden suora voitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ