KHL su 30.12. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Slovan Bratislava – Jokerit | Helsinkiläisten juna puksuttaa tasaisesti – jääkö Slovan jalkoihin?

Jokerien vieraskiertue jatkuu Slovakiassa. Edellisessä ottelussaan helsinkiläiset kaatoivat HK Sotšin ja joukkueen tanskalaiskippari Peter Regin palasi kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jälkeen.
Slovan jälleen jyrän alla?
Jokerit on näyttänyt ajoittain pelillisesti todella vahvalta ja esitellyt ajoittain jopa parempaa pelaamista kuin kertaakaan aiemmin kuluvalla kaudella. Joukkueen taisteluilme ei ole jäänyt kotiin, vaikka vastassa olisikin ollut heikompia ryhmiä.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Nyt vastassa on merkittävästi Jokereita heikompi ryhmä ja koko KHL:n mittapuulla heikko joukkue, Slovan Bratislava. Jokerit on kohdannut Slovanin kahdesti kuluvalla sesongilla. Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Jokerit oli vahvempi Bratislavassa, kun ottelu päättyi 3–5-vierasvoittoon. Toisessa ottelussa Helsingissa isäntä ei jättänyt saumoja, vaan voitti kamppailun rutiininomaisesti 3–0.
Läntisessä konferenssissa Slovan on toiseksi viimeisenä ja sillä on kerättyjä pisteitä 44 ottelussa 27 kappaletta. Joukkueen omassa maalissa on helissyt huimat 150 kertaa ja lukema on suurin koko KHL:ssä.
Kuntokäyrä ei Slovanin osalta osoita ainakaan kohoamisen merkkejä. Päinvastoin.
Edellisissä kymmenessä ottelussaan Slovan on kaapinut pisteitä ainoastaan kolme kertaa ja voittoja on tarttunut mukaan vain kaksi. Joukkue on heikoimmassa kunnossa läntisessä konferenssissa kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna, sillä pisteitä on ainoastaan viisi.
Jokerit etenee tukevasti kohti pudotuspelikevättä
Helsinkiläisjoukkue on tukevasti läntisen konferenssin kolmannella sijalla, kun pelattuja otteluita on 44. Jokerit on pelannut melko tasaisesti läpi kauden ja kerättyjä pisteitä joukkueella on 60 kappaletta.
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla joukkue on kuudentena lännessä 12 pisteellä, mutta se ei kerro koko totuutta Jokerien viime aikojen edesottamuksista. Joukkue on pelannut nimittäin aika ajoin parasta kiekkoaan kuluvalla kaudella ja erityisesti korkea tahtotila on paistanut otteista. Jokerit voittaa kaksinkamppailuita ja luo maalipaikkoja vahvalla viisikkopelaamisella ja luistelulla. Työmäärästään helsinkiläiset saivat mainion palkinnon, kun Moskovan TsSKA kaatui kotiottelussa 20.12. numeroin 4–1.
Kun vastassa on Slovan Bratislavan kaltainen joukkue, asennoituminen nousee merkittäväksi tekijäksi osana suoritusta. Vaikka Jokerien pelaajat ovat ammattilaisia, jokainen heistä tietää, että Slovan on heittopussi.
Viime aikoina asennoituminen heikompiakin vastaan on kuitenkin onnistunut luultavasti kelvollisesti. Tahtotila näyttää tällä hetkellä siirtyvän ottelusta toiseen, mikä on erinomainen merkki jokerien kannalta, kun runkosarja lähestyy päätöstään.
Hyvä merkki on Jokerien kannalta myös se, että edellisessä ottelussa tanskalaiskapteeni Regin palasi joukkueen kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen. Poissaolijoiden listalla ovat siis enää Marko Anttila, Pekka Jormakka ja Eemeli Räsänen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS