pe 16.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Sotši – Severstal | Haluton ja luovuttanut vierailija jää pisteittä

HK Sotši saa KHL:ssa perjantaina vastaansa Severstal Tšerepovetsin, joka on hävinnyt Helsingin Jokereille kahdeksan kertaa putkeen ja näyttää luovuttaneen tyystin. Kotijoukkue on ennakkosuosikki kamppailuun eikä se jätä rämpivälle Severstalille mahdollisuuksia.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Severstalissa ei auta mikään – osalla pelaajista on kärsivällisyys loppu ja ovat luovuttaneet

Tšerepovetsilaisseura vieraili maaottelutauon jälkeen Helsingissä, jossa siltä nähtiin Jokerien vieraana väritön esitys. Joukkueen maanantaina nimeämä väliaikainen päävalmentaja Pavel Torgajev manasi ottelun jälkeen, että osa hänen joukkueensa pelaajista ei edes enää yritä pelata jääkiekkoa, vaan ainoastaan surffailee kentällä odottaen päätössummeria.
Torgajevin sanomisiin on helppo yhtyä, sillä keskiviikon Jokerit-kamppailussa Severstalin tekeminen oli karmealla tasolla ja sillä ei käytännössä ollut pelaamisessaan lainkaan käsitettä hyökkääminen. Puolustuspäässään joukkue selviytyi todella pahalta löylytykseltä. Vaikka ottelu päättyi lukemin 4–0, paljon pahempiinkin numeroihin olivat ainekset ilmassa.
Ottelu oli toisinto viimeisestä ennen maaottelutaukoa Tšerepovetsissa käydystä kamppailusta, jonka Jokerit voitti niin ikään 0–4. Severstal on hävinnyt edellisistä kuudesta ottelustaan viisi ja lisää tappioita on luvassa – todennäköisesti jo Sotšissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sotšille kiinni pudotuspelipaikassa kauden puolivälissä

Kauden lähennellessä puoltaväliään, HK Sotši on läntisessä konferenssissa sijalla kuusi. Joukkue on esiintynyt ennakoidun kaltaisesti ja sijoitus on tällä hetkellä oikeudenmukainen.
Suomalaispuolustaja Jyrki Jokipakka on Sotšin tehokkain puolustaja 13 tehopisteen muodossa (4+9). Joukkueen paras pistemies puolestaan on kahdeksan maalia kuluvalla kaudella iskenyt ruotsalaishyökkääjä Robert Rosen (8+13=21).
Sotši on selkeä ennakkosuosikki koko läntisen konferenssin heikointa vierasjoukkuetta vastaan. Isännät ovat onnistuneet iskemään koviakin maalilukemia taululle heikompia joukkueita vastaan ja sitä odotetaan myös perjantailta.