su 08.09. klo 17:00

Moskovan Spartak - Minskin Dinamo

Upottaako Teemu Pulkkinen lämäreineen kuuluisan kurkunleikkaajan joukot?

KHL-kauden avausviikon huipentaa ottelu Moskovan Spartakin ja Minskin Dinamon välillä. Isäntien ennakkosuosikin viitta on ansaittu ja vieraiden puolustus joutunee laadukkaan Spartak-hyökkäyksen kanssa kovaan testiin. Kotijoukkueen uusi luotsi on tuonut moskovalaisten pelaamiseen raikkaan tuulahduksen.

Minskin Dinamon kausi KHL:ssä on alkanut heikosti. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan suoraan varsinaisella peliajalla. Dinamon suurimmat ongelmat löytyvät puolustusalueelta. Kolmessa pelaamassaan ottelussa joukkue on päästänyt yhteensä 12 maalia. Hyökkäyspäässä maalintekovastuu painottuu liikaa Teemu Pulkkisen harteille. Myös maalivahti Jhonas Enrothille alkukausi on ollut vaikea.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Spartakilla on maalintekovoimaa jokaisessa ketjussa. Spartakin sesonki on alkanut lupaavasti ja joukkue on ottanut pelaamistaan kolmesta ottelusta yhden voiton ja yhteensä neljä pistettä. Spartakin puolustus on kiekollisesti ja liikkuvuudeltaan huomattavasti Dinamon edellä.

Moskovalaisia luotsaa Latvian ja Saksan passeilla operoiva venäläissyntyinen valmentajalegenda Oleg Znarok, joka muistetaan muun muassa Pietarin SKA:n ja Venäjän maajoukkueen päävalmentajana. KHL:ssä ja kansainvälisesti meritoitunut luotsi on tuonut virkistävän tuulahduksen moskovalaisjoukkueen pelaamiseen. Vähemmän mairitteleva muisto monitahoisesta valmentajasta on vuonna 2014 MM-kilpailuissa nähty kurkunleikkausele, joka oli kohdistettu Ruotsin vastuuvalmentajana tuolloin toimineelle Rikard Grönborgille.

Kotijoukkueen laadukas hyökkäys on mitä luultavimmin liikaa Dinamon heikolle alakerralle. Ensimmäiseksi pelivallinaksi nostetaan kotivoitto tasoituksella (Spartak -1.5). Kummankaan joukkueen kauden ensimmäisissä otteluissa ei maaleja ole säästelty. Eipä siis ole syytä odottaa, että tämän ottelun trendi poikkeaa aiemmista avointen ovien päivistä. Toiseksi pelivalinnaksi nostetaankin, että ottelussa nähdään yli 5.5 maalia.

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>