KHL ke 08.01. klo 16:00

Spartak Moskova - Jokerit

Jokereita odottaa nihkeä paluu harmaaseen arkeen Moskovassa.

Jokerit on tällä hetkellä tulikuuma. Joukkue on peräti kahdentoista ottelun mittaisessa pisteputkessa. Viime otteluissaan helsinkiläiset ovat murskanneet sekä Pietarin SKA:n että Dinamo Riikan, hävyttömällä 13–0-maalierolla. Ennen Tallinnan viikonloppuaan Jokerit matkustaa vielä Moskovaan kivikovan Spartakin vieraaksi.

Jokerit on kapteeninsa Peter Reginin tavoin äitynyt huimaan vireeseen. Jokereille sataa tällä hetkellä onnistumisia tehopisteiden muodossa laajalla rintamalla. Joukkueen kahden edellisten otteluiden vastustajien otteet ovat kuitenkin olleet luokattomia, eikä samanlaista ilotulitusta voi Spartak-ottelun alla lähteä ennustamaan. Spartak majailee heti Jokereiden perässä läntisen konferenssin viidennellä sijalla vain kolme pistettä helsinkiläisten perässä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jokereiden offensiivisen ilotulituksen seurauksena Janis Kalninsin huikea torjuntatyöskentely on jäänyt vaille ansaitsemaansa huomiota. Kalninsin varmojen otteiden seurauksena myös Jokeri-puolustuksen itseluottamus on kohonnut. David Sklenicka on osoittautunut loistavaksi lisäykseksi joukkueen puolustuspäähän ja muun muassa pakkipari Tommi Kivistö on nostanut tasoaan.

Spartak katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa Pietarin SKA:n kustannuksella tasapainoisella 3–1-kotivoitolla. Joukkueen viime aikojen heikomman tulostason syy pohjautuu Spartakin tehottomuuteen. Joukkue on pitänyt omaa maaliansa puhtaana kiitettävällä tasolla, mutta vastaavasti maalinteko-ongelmat ovat piinanneet joukkuetta. Spartak ja Jokerit ovat kamppailleet äärimmäisen tasaisia otteluita kuluneella kaudella ja samaa voi odottaa myös edessä olevalta ottelulta.

Jokerit lähtee otteluun ansaittu ennakkosuosikin viitta harteillaan. Viime otteluiden kaltaista maaleilla mässäilyä tuskin tullaan kuitenkaan näkemään. Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan ottelun hillitty maalimäärä (alle 4.5 maalia). Ottaen huomioon Spartakin vaikeudet ja Jokereiden vireen, on perusteltua lähteä kokeilemaan helsinkiläisten voittoputken venymistä. Toiseksi pelivalinnaksi nostetaan siis Jokereiden vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

10 euroa pelirahaa