pe 15.01. klo 18:30

Spartak Moskova - Jokerit

Venyykö Jokereiden tappioputki kolmen ottelun mittaiseksi Spartakin vieraana?

Jokerit on tositoimissa peräti neljännen kerran kuuden päivän sisään, kun helsinkiläisten vieraskiertue huipentuu Moskovassa Spartakin vieraana. Spartak-ottelu on Jokereille oiva mahdollisuus kiillottaa kilpeään kahden aneemisen tappion jälkeen ja samalla maksaa Spartakille kalavelkoja viikon takaisesta kotitappiosta.

Jokerit tuli Neftehimik Nizhnekamsk-otteluun äärimmäisen heikosti valmistautuneena. Jesse Joensuun täysin turha jäähy kostautui välittömästi ensimmäisellä minuutilla. Jokerit ei laiskoilla otteillaan tehnyt Samuel Jukurin KHL-debyytistä helppoa ja nousujohteisista otteista huolimatta, heikko alku johti lopulta helsinkiläisten jatkoaikatappioon. Jokerit ei kuitenkaan ole tällä kaudella esittänyt heikkoja otteita useassa ottelussa perätysten, joten helsinkiläisiltä sopii odottaa paljon parempaa esitystä. Äärimmäisen tärkeää on, että jatkuvasti kovan rasituksen alla torjunut Janis Kalnins sai vihdoin huilivuoron ja pääsee Spartak-otteluun levänneenä.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Spartak yllätti Jokerit viikko sitten, mutta edellisessä ottelussaan Avtomobilist Jekaterinburg vieraili Moskovassa voitokkaasti. Jori Lehterä on edelleen sivussa joukkueen hyökkäyksestä, mutta tästä huolimatta Spartak on pystynyt tekemään maaleja kelvollisella tahdilla. Joukkueen maalilla Julius Hudacekin otteet ovat olleet ailahtelevaisia ja muun muassa Jokerit murskasi Spartakin peräti 7–1-lukemin alkukaudesta.

Jokerit ei ole ollut valmis maksamaan voittoon tarvittavaa hintaa kahdessa edellisessä ottelussaan. Spartak ottelussa tullaankin varmasti näkemään huomattavasti parempi Jokerit. Jokereiden materiaalin leveys ja joukkueen maalivahdin Kalninsin tasaisuus ovat isoja tekijöitä, jotka erottavat helsinkiläiset Spartakista. Pelivalinnaksi nostetaan Jokereiden vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>