ke 05.12. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Spartak Moskova – Jokerit | Narripaitojen vastus kovenee, mutta pystyykö se silti jatkamaan voittokulkuaan?

Helsingin Jokerit vierailee keskiviikkona läntisessä konferenssissa hieman yllättäen viidentenä majailevan Moskovan Spartakin kotiluolassa. Jokerit voitti edellisottelussaan Slovan Bratislavan rutiininomaisella esityksellä. Spartakilla puolestaan oli pieniä vaikeuksia ottelussa Riian Dinamoa vastaan.

Jokereilla edelleen loukkaantumisia – onnistumisia tullut ylivoimalla pitkästä aikaa

Jokereilta ovat edelleen sivussa puolustajalupaus Eemeli Räsänen sekä kovan profiilin hyökkääjät Marko Anttila, Nicklas Jensen ja Peter Regin. Jokerit on kuitenkin onnistunut kaapimaan voittoja kohtuulliseen tahtiin loukkaantumisistaan huolimatta, vaikka joissakin otteluissa puuttuvia miehiä oltaisiin kaivattu.
Viime viikolla joukkueen riveissä debytoi Kristian Vesalainen, joka näytti heti tuovan lisää panosta muun muassa ylivoimapelaamiseen loistavan laukauksensa, kokonsa ja liikkeensä ansiosta. Vesalainen kumauttikin heti avauskamppailussaan Jokerit-uransa ensimmäisen maalin, juurikin ylivoimalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Jokerit on kahden voiton putkessa, sillä helsinkiläisseura kaatoi Vesalaisen debyytissä Minskin Dinamon lukemin 1–4 ja seuraavassa kamppailussaan kotikaukalossa Slovan Bratislavan numeroin 3–0. Joukkue teki molemmissa voitokkaissa mittelöissään yhden maalin ylivoimalla, mikä on positiivista, koska erikoistilannemaaleja ei ole pahemmin viime aikoina tullut – paitsi omaan päähän.

Vastus kovenee huomattavasti edellisiin otteluihin verrattuna

Moskovan Spartak on vieraansa, läntisen konferenssin kolmosen Jokerien tavoin kerännyt seitsemän pistettä edellisiin viiteen kamppailuunsa. Joukkue on pelannut tasaisesti läpi kauden ja on viidentenä lännessä. Se on hieman korkeampi sijoitus kuin moni Moskovan selkeälle kakkosjoukkueelle osasi ennakoida.
Jokerit isännöi moskovalaisia Tallinnan kotiotteluissaan lokakuun lopussa. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja tulinen taisto, joka ratkesi vasta jatkoajalla helsinkiläisten hyväksi. Steve Moses iski rystyllä voittomaalin komean yksilösuorituksen päätteeksi ja loppunumeroiksi muodostuivat 3–4.
Moskovan Spartak on ollut isännöimissään otteluissa kelpovireessä. Ainoat tappiot edellisiin viiteen kotiotteluun ovat tulleet maalilla paikallistaistossa Moskovan ZSKA:lle sekä kovalle Lokomotiv Jaroslaville numeroin 1–3.

Jokerit on vahvoilla – Lisin ja Goncharov sivussa isänniltä

Jokerit on saanut jälleen voittoja ja sen materiaali on huomattavasti laadukkaampi kuin isännillä – loukkaantumisista huolimatta. Isänniltä ovat sivussa puolustaja Maxim Goncharov sekä edellisessä keskinäisessä ottelussa maalinkin iskenyt hyökkääjä Enver Lisin.
Vierasvoitolle on tarjolla kelvollisia kertoimia. Pääasiallisen pelikohteen ohella kokeillaan hieman pienemmällä panostuksella Vesalaisen täysosumaa.