to 17.09. klo 19:30

Spartak Moskova - SKA Pietari

SKA hakee vierasvoiton Moskovasta

SKA on avannut kauden hieman odotettua heikommin, hävittyään tiukat ottelut Osmskille ja Kazanille. Vastapainoksi plakkarissa on kolme voittoa selkeästi heikommista vastustajista. Torstain kierroksella vastassa on Moskovan Spartak, joka on kärsinyt juuri pari niukkaa tappiota kotijäällään. Luotamme myös Spartakin vaikeuksien jatkuvan, kun SKA saapuu kylään.

Vaikka SKA uudistui kesän aikana pelaajistoltaan lähes kahden ketjun verran, ei laadussa ole tapahtunut muutosta. Spartakilla on joukkueessaan mielenkiintoisia nimiä kuten SKA:sta kesällä siirtynyt Jori Lehterä. Fakta on kuitenkin se, että KHL:n tasolla laadukkaita ketjuja löytyy noin kaksi kappaletta. SKA:lla niitä on neljä, joka luo selkeän materiaaliedun vierasjoukkueelle.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

SKA tulee hallitsemaan ottelua ja pitämään paljon kiekkoa itsellään. Spartakin mahdollisuudet piilevät ylivoimalla, joka ollut alkukaudesta iskussa. Tasakentin joukkue ei ole maaleilla mässäillyt ja niitä on syntynyt alkukauden kuudessa ottelussa vain neljä kappaletta. Illan ottelusta odotamme vieraiden voittokulkua ja ilman SKA:n hölmöilyä Spartakille ei ottelusta tipu pistettäkään.

Pelivalinnassa nojaamme SKA:n materiaalietuun ja parempaan vireeseen tällä hetkellä. Kupongille rustaamme vieraiden suoran voiton varsinaisella peliajalla kertoimella 1,75. Panostetamme otteluun kohtuullisesti ja luotamme vieraiden hoitavan homman kotiin.

400% TALLETUSBONUS: TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis 400% talletusbonuksen eli viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla.

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA 400% BONUS >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleHC Spartak Moskova - SKA Pietari17.09.2020