to 18.10. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Torpedo – Jokerit | Kotijoukkue surkeassa vireessä – helsinkiläisvieras kerää helpot pisteet

KHL:n torstaikierroksella helsinkiläisjoukkue Jokerit vierailee Nižni Novgorodissa, Torpedon vieraana. Narripaidat hakivat tyylikkään vierasvoiton hallitsevasta mestarista Ak Bars Kazanista viimehetken salamamaaleillaan tiistaina. Tänään Jokereilla on edessään vieraskiertueen viimeinen etappi, jonka jälkeen joukkue pääsee takaisin Hartwall Arenalle kotiyleisönsä eteen.
Torpedo Nižni Novgorodin pelaaminen ei viime aikoina ole ollut ruusuilla tanssimista – joukkue on voittanut edellisen kerran viime kuun lopussa ja nyt käynnissä on viiden ottelun tappioputki. Se on kärsinyt tappiot muun muassa Severstal Tšerepovetsille sekä Spartak Moskovalle. Nämä eivät ole lähelläkään sarjan kovimpia joukkueita, joita Torpedo parhaimmillaan kykenee haastamaan.
Vastus ei torstai-illassa ainakaan helpotu, kun vastaan asettuu läntisen konferenssin kolmantena majaileva helsinkiläisryhmä. Vieraskiertueen jälkeen on vuorossa useampi huilipäivä, joten Jokerit tulee takuulla jättämään kaikkensa kentälle.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Suomalainen KHL-joukkue on onnistunut vakuuttavasti ja laajalla rintamalla läpi kauden. Kokoonpanoa ei ole jouduttu muuttelemaan liikaa ja ryhmä on erinomaisesti roolitettu. Jokereista peräti 19 eri pelaajaa on onnistunut maalinteossa kuluvalla kaudella.
Maalivahdit Ryan Zapolski sekä Janis Kalnins antavat joukkueelleen illasta toiseen mahdollisuuden voittaa. Tänään pelivuorossa on todennäköisesti Zapolski, sillä vahdit ovat pelanneet pitkälti vuorotellen ja yhdysvaltalaiskassari availi tiistaina Kazanissa luukkua, kun latvialainen pelasi kelpo ottelun.
Torpedon heikon tuloskunnon ja vierailijan vahvan vireen myötä pelivalinnat muodostuvat Jokerien voiton ympärille. Ykköskohteeksi nostetaan vierailijan voitto varsinaisella peliajalla. Toisena nostona puolestaan Jokerit tasoituksella, -1, mikä tarkoittaa, että Jokerien voittaessa vähintään kahdella maalilla pelaaja voittaa. Vieraiden voittaessa ainoastaan yhdellä osumalla panos palautuisi tai kohde mitätöityisi.
Katso myös Uhmapelaajien runsas tarjous- ja bonuskattaus! Laita vaikkapa tämän vihjeen kohteet täytäntöön talletusbonuksillamme!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ