ti 20.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

KHL: Traktor – Kazan | Isäntä painii loukkaantumissumassa – hallitseva mestari kiittää

Idän kaukaloissa vietetään vauhdikasta tiistaita. Traktor Tšeljabinsk isännöi repaleisena KHL:n hallitsevaa mestaria Ak Bars Kazania.

Traktorilla kärkivahvistuksia sivussa

Alkukaudesta hyvin pisteitä naputtaneet ruotsalaiset ovat loukkaantuneena isäntien puolelta. Richard Gyngen lisäksi myös Alexander Bergström on sivussa. Loukkaantumiset tehokaluston kärjen osalta eivät suinkaan pääty tähän, vaan merkittävä poissaolija on myös kanadalaishyökkääjä Paul Szczechura.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Näiden loukkaantumisten myötä Traktorilta puuttuu hyökkäyskalustosta monipuolisuutta suuri palanen. Nämä laskevat huomattavasti sellaisen joukkueen tasoa, jonka materiaali on jo valmiiksi kapea. Illan isäntäjoukkue istuu tähän kuvaukseen, sillä se roikkuu pitkälti kahden kärkiketjun varassa, joista on nyt hyökkäyksen osalta puolet miehistä sivussa.
Poissaolot ovat näkyneet jo edellisissä kamppailuissa, josta muistutuksena on Traktorin huono vire viime aikoina. Kokonaisuudessaan kymmenennellä sijalla itäisessä konferenssissa viilettävä ryhmä on kerännyt ainoastaan neljä paunaa edellisiin viiteen kamppailuunsa.

Hallitseva mestari suorittaa vieraissa paremmin kuin kotonaan

Ak Bars Kazan on itäisen konferenssin vierastilaston kolmonen. Kazanin erikoisalaa on ollut tiukkojen kamppailujen kääntäminen voitoksi, vaikka se ei edes olisi otteluita kokonaisuudessaan hallinnut. Tästä kertoo myös joukkueen 14:n pelatun vierasottelun maaliero 36–28. Kerättyjä pisteitä joukkueella on vieraskaukaloista mukiinmenevät 21.
Traktorin poissaolot syövät isäntien tehoja, kuten jo aiemmin on nähty. Lisäksi poissaolot asettavat vierailijalle entistäkin vahvempaa suosikin asemaa. Poikkeuksellisen korkeana loukkaantumisista huolimatta säilynyt vierasvoiton kerroin kannattaa ehdottomasti hyödyntää.
Toiseen pelivalintaan lasketaan hieman panostusta ja siinä haetaan edellisistä kuudesta vieraskamppailustaan viisi voittoa ja 11 sarjapistettä saalistaneen Kazanin voittoa tasoituksella.