la 05.12. klo 14:00

Traktor - SKA Pietari

Syventääkö Traktorin maalivahdit SKA:n maalintekotuskaa?

KHL:ssä nähdään lauantaina todellinen huippuottelu. Traktor Tsheljabinsk isännöi kotikaukalossaan SKA Pietaria. Vieraileva suurseura ei ole viime aikoina ollut aivan oma itsensä. Pelivalintamme onkin Traktorin kotijoukkue.

SKA on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Ensin Jokerit kiusasi Pietarissa 1-2 lukemin, ja viimeisimpänä Magnitogorsk nappasi kotivoiton niin ikään 2-1 lukemin. Maalinteko on ollut pietarilaisille viime aikoina poikkeuksellisen vaikeaa. Viiden viime ottelun aikana SKA on tehnyt vain 2,2 maalia ottelua kohden.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Traktorin kausi on ollut erinomainen. Seura onkin tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmosena. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan joukkue on voittanut seitsemän. Kotikaukalossaan Traktor on ollut erityisesti vahva voittaen kolme neljästä edellisestä kotimatsistaan. Joukkue ei ole liiemmin maaleilla juhlinut, vaan kiitokset voi osoittaa puolustus- ja maalivahtiosastolle. Maalivahtiduo Roman Will (92,6%) ja Ivan Fedotov (93,4%) on yksi KHL:n parhaista.

Vierasjoukkue SKA:n maalintekopeli on ollut viime aikoina tukkoista. Traktorilla on nyt mahdollisuus syventää tuskaa entisestään ennen kaikkea erinomaisten maalivahtiensa johdolla. Näin ollen pelivalintamme on Traktorin kotivoitto.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>