KHL ti 09.03. klo 16:00

Traktor Tsheljabinsk - Salavat Julajev Ufa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuvatko Ufan suomalaistähtien juhlat Traktorin vieraana?

Traktor Tsheljabinsk yllätti Salavat Julajev Ufan ottelusarjan avauskamppailussa, mutta tämän jälkeen Ufa on napannut kaksi peräkkäistä voittoa. Ottelusarjan neljänteen kamppailuun lähdetään siis Ufan 2–1-johtoasemassa. Suomalaiset Teemu Hartikainen, Markus Granlund, Sakari Manninen ja Juha Metsola ovat suurimmat tekijät Ufan johtoaseman taustalla

Ufa esitti ottelusarjan parhaita otteitaan edellisessä kamppailussa ja nappasi ansaitun 0–4-voiton Tsheljabinskissä. Ufan suomalaisten muodostama tehokolmikko on hyvässä vireessä, mutta myös joukkueen alemmat ketjut ovat onnistuneet hyvin maalien muodossa. Joukkueensa ohella myös Metsola torjui sarjan parhaan ottelunsa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Traktor on mielenkiintoisessa tilanteessa. Ensimmäisen kamppailun voiton jälkeen, joukkue on pysynyt jatkuvasti vain heikommin Ufan karusellin kyydissä. Kolmannessa kamppailussa Traktor ampui vain 19 kertaa Metsolan vartioimaa maalia kohden. Koko sarjan ajan Traktorin onnistuminen on nojannut liikaa yksilöiden, kuten Vitali Kratsovin onnistumisiin. Myös kahdessa ensimmäisessä ottelussa joukkuetta aika ajoin kantanut Ivan Fedotov vaihdettiin kesken pois Traktorin maalilta. Traktorin täytyy tehdä muutoksia, sillä muuten Ufa porhaltaa toiselle kierrokselle.

Ufan hyökkäyspeli on ollut koko ottelusarjan ajan Traktoria edellä. Traktori ei pysty pitämään Ufan suomalaistähtiä kurissa ja kolmikko näyttää olevan jatkuvasti omalla mukavuusalueellaan. Pelivalinnaksi nostetaan Ufan vierasvoitto (1X2).