KHL su 02.09. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Traktor Tsheljabinsk – TsSka Moskova | Ylikerrointa tarjolla! hapuilevaa TsSkaa vastaan

TsSKA:sta lähti muutama runkopakki ja hyökkääjä NHL-kaukaloihin ja KHL:n sisällä tehtiin pari merkittävää siirtoa. Näitä menetyksiä tuli NHL:stä paikkaamaan hyökkääjät Jannik Hansen, Anton Slepyshev ja puolustaja Klas Dahlbeck. Joukkueesta lähti ehkä enemmän taitoa pois kuin sinne tuli tilalle.
Vaikka joukkue tiputti viime vuonna SKA:n pois playoffeista ja pääsi finaaliotteluun, ovat tämän kauden harjoitusottelunäytöt olleet heikkoja; kahdeksan ottelua, joista voitettu viisi (kolme voittoa sveitsiläisistä joukkueista) ja viimeisimmässä ottelussa häviö selvästi heikompaa Dynamo Moskovaa vastaan.
Traktor Tsheljabinskin matka katkesi viime vuonna välierissä Kazania vastaan. Tämän jälkeen joukkueeseen on liittynyt kovia pelimiehiä. Alexander Bergström ja Ryan Stoa tulevat varmasti parantamaan Traktorin hyökkäystä, kunhan vain saavat pelin kuntoon. Harjoitusottelut ovat menneet Traktorilla vaihtelevasti; kymmenen ottelua, joista neljä voittoa (kaikki voitot kotiotteluissa).
Ottelu on erittäin tiukka, mutta hyvällä kertoimella voi ottaa Traktoria lapulle. Kotiedulla on kuitenkin merkitystä ja Traktorilla on hyvät maalivahdit, jotka aiheuttavat varmasti hapuilevalle TsSkalle ongelmia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ