ti 25.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: TsSKA – HC Sochi | Jatkuuko TsSKA:n hyvä vire?

TsSKA saa kotiottelussaan vastaan HC Sochin, jonka alkukausi on lähtenyt odotetusti käyntiin: kolme voittoa ja kuusi tappiota. Kotijoukkueella vuorostaan kuusi voittoa ja kolme tappiota.
TsSKA:lla oli heikko suoritus sekä Severstalia että Admiral Vladivostokia vastaan, mutta näiden kahden heikon suorituksen jälkeen joukkue on ottanut kaksi nollapelivoittoa putkeen. Vaikka vastustajat eivät olleet vaikeimmasta päästä, pelaajat ovat saaneet tekemiseen lisää itseluottamusta.
TsSKA:n maalivahdeista on loistanut Lars Johansson. Mies on pelannut neljä ottelua, joista kaksi viimeisintä nollapelillä. Mikäli Johansson on illalla maalissa, tulee Sotshin maalinteosta haastavaa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Sotshin maalivaihteina ovat Konstantin Barulin ja Dmitri Shikin. He ovat vuorotelleet maalivahteina ja mikäli tähän rotaatioon luottaa, on Dmitri Shikin vuoro olla tolppien välissä. Shikin torjuntaprosentti on 91.8%, joka on Barulinia hieman parempi.
Joukkuekokonaisuuksia tarkkaillessa TsSKA on selvästi parempi joukkue ja lapulle voi laittaa kohtuullisella panoksella TsSKA:n voittoa tasoituksella. Vähämaalista peliä voi odottaa – Sochi lähtee taatusti puolustamaan ja pyrkii tulokseen vastahyökkäyksien kautta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ