KHL ke 17.03. klo 18:30

TsSKA Moskova - Lokomotiv Jaroslavl

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättääkö Lokomotiv Jaroslavl ennakkosuosikki Moskovan TsSKA:n?

Runkosarjan paras joukkue TsSKA Moskova kohtaa piskuisen altavastaaja Lokomotiv Jaroslavlin KHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Molemmat joukkueet selvittivät tiensä toiselle kierrokselle ilman tappiota, kun TsSKA kaatoi Spartak Moskovan suoraan neljässä ottelussa ja Lokomotiv tylsytti Jokerit niin ikään neljässä kamppailussa.

TsSKA aloitti pudotuspelit odotetun vahvasti. Spartak onnistui maalinteossa ottelusarjan neljässä kamppailussa vain kahdesti, eikä Johan Larssonia päästy juurikaan testaamaan. TsSKA hallitsi ottelusarjaa omien vahvuuksiensa kautta. Joukkueen hyvin liikkuva ja taitava puolustus tukahdutti Spartakin hyökkäyspelaamisen täysin ja joukkueen leveä hyökkäysmateriaali hoiti maalinteon riittävällä tasolla. Joukkueen hyökkäyspelaamisen täytyy kuitenkin olla energisempaa Lokomotiv-sarjassa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Myös Lokomotiv eteni pudotuspelien toiselle kierrokselle kurinalaisen puolustuspelin turvin. Joukkueen kurinalainen viisikkopuolustus ja tiivis keskialueen trap tukahdutti Jokereiden hyökkäyspelaamisen täysin. Lokomotivin puolustuspelin täytyykin olla TsSKA-sarjassa vähintäänkin yhtä saumatonta. Teemu Pulkkinen ja Andre Petersson olivat tehokkaita hyökkäyssuuntaan, mutta TsSKA:n tavoin myös Lokomotivin hyökkäykseltä vaaditaan kokonaisuudessaan enemmän.

KHL

@khl_eng
OT-winner by Teemu Pulkkinen 🇫🇮!

#GagarinCup

Ottelusarjasta voi ennakoida kahden äärimmäisen hyvin ja kurinalaisesti puolustavan joukkueen taistoa, jossa maaleilla tuskin tullaan mässäilemään. Ensimmäiseksi pelivallinaksi nostetaan ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen vähämaalisuus (alle 4 maalia). Kuitenkin myös TsSKA:lle tarjotaan kotikentällään maukasta 2.04 kerrointa, joka on ehdottomasti pelaamisen arvoinen kohde.