KHL ti 27.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Ufa – Avtomobilist | Kärkikomeetan kelkka kääntymässä – jatkuuko sen tappioputki?

KHL:ssa tiistaina pelataan kolme ottelua. Kello 16 alkavassa kamppailussa kohtaavat Salavat Julajev Ufa sekä kolmen tappion putkeen ajautunut komeetta, Avtomobilist Jekaterinburg. Tällä hetkellä tästä otteluparista huomattavasti vakuuttavampi joukkue on Ufa.
Isäntäjoukkue kovassa iskussa ja vierailija ei
Ufa on kokonaisuudessaan konferenssinsa seitsemännellä sijalla, mutta viiden ottelun kuntopuntarilla se on KHL:n itäisen konferenssin toisella sijalla. Joukkue on voittanut näistä viidestä kamppailustaan peräti neljä. Suomalaishyökkääjät Joonas Kemppainen ja Teemu Hartikainen edustavat Ufaa, maalivahti Juha Metsolan tavoin.
Vierasjoukkue Avtomobilist oli eittämättä alkukauden suurin komeetta Venäjän liigassa, eikä se tahtonut hävitä millään. Tappioita on vihdoin alkanut tulla ja kerralla ilmeisesti ovat tulossa koko kauden tappiot, sillä niitä on jekaterinburgilaisseuralla peräti kolme peräjälkeen.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Jekaterinburgilaisten suuri huolenaihe ovat olleet edellisissä otteluissa runsaat päästettyjen maalien lukumäärät, jotka selittynevät osin ykkösmaalivahdin, Jakub Kovarin loukkaantumisella. Edellisiin viiteen kamppailuunsa Avtomobilist on päästänyt peräti 17 maalia. Näiden otteluiden osalta se on vajonnut koko KHL:n itäisen konferenssin kolmanneksi huonokuntoisimmaksi joukkueeksi.
Isäntäjoukkueen hyvä vire taklaa vierailijan heikon vireen
Peli-ideana otteluun on kotivoitto. Ensimmäisenä valintana on lopullinen kotivoitto ja toisena valintana on Ufan voitto varsinaisella ajalla. Avtomobilistin rivit ovat alkaneet rakoilemaan. Edellisissä – tappiollisissa otteluissa – sen kaikki vastukset eivät edes ole olleet kovin hankalia, sillä se on hävinnyt viime mittelöissään selvin numeroin muun muassa Neftekhimik Nižnekamskille ja Torpedo Nižni Novgorodille.
Avtomobilistin kelkka on kääntymässä ja siihen kannattaa tarttua kiinni!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ