la 05.12. klo 13:30

Salavat Ufa - Dynamo Moskova

Onko Ufa jälleen Dynamo Moskovaa vahvempi?

Lauantain KHL-kierroksella nähdään mielenkiintoinen ottelu Ufan ja Dynamo Moskovan välillä. Vierasjoukkue Dynamon viime aikojen rekordi on vakuuttava, mutta uskomme kotijoukkue Ufan voimaan. Pelivalintamme on siis Ufan kotivoitto.

Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Dynamo on voittanut kuusi. Kaikki voitot ovat kuitenkin tulleet selvästi heikkotasoisemmista ryhmistä. Dynamo on hävinnyt Magnitogorskille (2-6), Jokereille (1.6), Ufalle (3-4) sekä Severstalille (2-3). Joulukuussa Dynamon otteluohjelma on selvästi aiempaa kovempi, ja moskovalaisseuran voikin odottaa putoavan sarjataulukossa.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Joukkueet kohtasivat viimeksi Dynamon kotihallissa, ja matsin ratkaisu venyi jatkoajalle. Tuolloin moskovalaiset blokkasivat hurjan määrän laukauksia. Nyt joukkueella on edessään pitkä vieraskiertua, jota on vielä neljä ottelua jäljellä. Nähdäänkö vieraskaukalossa samanlaista uhrautumista?

Joukkueiden viimeisessä kohtaamisessa Ufa oli niukasti parempi. Nyt pelataan vuorostaan Ufan kotikaukalossa, ja uskomme kotiedun kääntävän maaliodottamaa Ufalle. Moskovan suoriutuminen vahvempia joukkueita vastaan on ollut heikkoa, mikä sekin puoltaa kotivoittoa.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>