ti 14.01. klo 18:30

Vitjaz Poldolsk - Jokerit

Palaako Jokerit voittokantaan?

Jokereiden pitkä voitto- sekä pisteputki tuli tiensä päähän tylyllä tavalla, kun helsinkiläiset kärsivät selvän 2–5-tappion Severstal Tsherepovetsille Jokereiden isännöimän Tallinna Hockey Weekend-tapahtuman toisessa ottelussa. Jokerit lähtee kiillottamaan kilpeään ailahtelevasti esiintyneen HK Vitjazin vieraaksi.

Jokereiden kannalta äärimmäisen tärkeät kaksi pistettä matkasivat Severstalin mukaan vaikean illan päätteeksi. Antti Niemi oli jälleen suurissa hankaluuksissa ja kuten myös useassa edellisessä Niemin torjumassa ottelussa, joukkueen itseluottamuksen ja suorittamisen taso ei ollut vaadittavalla tasolla. Janis Kalnins palaa mitä todennäköisemmin tolppien väliin. Täysin Niemen seuraamukseksi edellisen ottelun ruuma tappiota ei voi laittaa. Joukkueen esityksestä puuttui totuttu terävyys ja toiseen ottelun kaltaiseen ohipeliin Jokereilla ei ole varaa.

Vitjaz on viime aikoina esiintynyt ailahtelevasti. Neljän ottelun mittaista tappioputkea on seurannut kolme voittoa neljästä kamppailusta. Joukkuetta koko kauden riivannut tehottomuus on saanut jatkoa. Miro Aaltonen kaupattiin hiljattain Pietarin SKA:n riveihin ja joukkueen kauden tehokkain pistemies Aleksander Semin on sivussa Jokerit-ottelusta. On siis sanomattakin selvää, että ratkaisijoita kaivataan laajemmalla rintamalla. Vitjaz koki myös selvän 4–1-vierastappion kauden ensimmäisessä Jokerit-kamppailussa.

Jokerit tarvitsee ottelusta täyden pistepotin, mikäli se mielii tosissaan kamppailla divisioonansa voitosta. Jokerit lähtee otteluun ennakkosuosikin asemassa erityisesti tehokkaasti toimineen ylivoimansa ansiosta. Pelivalinnaksi nostetaankin Jokereiden vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>