KHL ma 27.08. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL ystävyysottelu: SKA Pietari – Jokerit | Jokereiden kone yskii pahasti

SKA Pietari menetti kovia pelimiehiä, kun Ilja Kovaltsuk ja Mikko Koskinen lähti NHL kaukaloihin pelaamaan. Joukkueen perusrunko on pysynyt melkein samana muutamia pelaajavaihdoksia lukuunottamatta, joista varteenotettavimpina vahvistuksina voidaan pitää maalivahti Magnus Hellbergia (Kunlun) ja Nail Yakupovia (Colorado Avalanche).
Jokereiden joukkueessa on paljon uusia pelaajia, sekä uusi valmennusjohto. Tämä on näkynyt epävarmuutena hyökkäyspäässä, jossa ei ole hirveästi tulosta tullut. Kuudesta harjoitusottelusta on Jokereille jäänyt käteen vain kaksi voittoa, joista toinen jatkoajalla.
SKA on voittanut kaikki seitsemän harjoitusotteluaan vähintään kahden maalin erolla, joten merkittävää menetystä joukkueen hyökkäysvoimaan ei ole tullut, vaikka Ilja lähtikin rapakon toiselle puolelle. Otteluparin viimeisin kohtaaminen päättyi SKAn selvään voittoon 1-3 ja kotiyleisön edessä SKA tulee varmasti peluuttamaan parhaimpia pelaajiaan.
Hyökkäyspään epävarmuus ja uudet kokoonpanot vaikuttavat negatiivisesti Jokereihin peliin, joten SKA tulee todennäköisesti ottamaan kotivoiton selvin numeroin. Vain Ryan Zapolskin unelmaottelu voi aiheuttaa SKA:lle vaikeuksia.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ