to 06.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: ZSKA Moskova – Avangard Omsk | Isäntä on vahva suosikki ailahtelevaa vierailijaa vastaan

KHL:n torstaikierroksella kohtaavat ZSKA Moskova sekä Avangard Omsk. Vierasjoukkue on idän kärkiosastoa ja kotijoukkue sarjan kovavireisin ryhmä läntisen konferenssin piikkipaikalla.
Moskovan ZSKA:n voittoputki on venähtänyt jo 16 kamppailun mittaiseksi ja se on ylivoimaisesti sarjan kovakuntoisin joukkue. Ryhmän joukkuepelaaminen on kärjen vaatimalla tasolla. Kun huomioidaan vielä isäntien resurssit, on lopputulos pääteltävissä nopeasti. Sarjan ylivoimaisella ykkösjoukkueella on käytössään todella leveä materiaali, joka toimii hyvin yhteen ja takaa sille pisteitä lähes joka ilta. Loukkaantumisiakaan ei rautaisella isännällä ole rasitteena.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Omsk on itäisen konferenssin kärkiosastoa, mutta joukkueen nimilista ei täysin vedä vertoja ZSKA:lle. Toki Avangardillakin on runsaasti nimimiehiä aina valmennusta myöten, sillä joukkuetta luotsaa yli kymmenellä kaudella NHL-vastuuvalmentajana toiminut Bob Hartley.
Avangardin otteet ovat kuitenkin heitelleet viime aikoina huomattavasti enemmän kuin tukevasti seilaavilla moskovalaisilla. Vierailija on voittanut edellisistä kymmenestä ottelustaan ainoastaan puolet, mikä on kovia nimiä vilisevälle ryhmälle mollivoittoinen suoritus niin kuluvan kauden edesottamuksiin verrattuna kuin ylipäätäänkin.
Isäntien pelaaminen tasoituksilla on kannattava idea torstain kamppailuun. ZSKA on todella vahva sekä kotonaan että vieraissa ja se on osoittanut, että siltä löytyy lukuisia variaatioita kaivaa voittoja hankalimmistakin otteluista. Joukkueelta löytyy myös poikkeuksellinen kyky asennoitua kamppailuihinsa erinomaisesti, vaikka vastassa olisi joku koko sarjan pahimmista heittopusseista.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ