KHL ma 19.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: ZSKA Moskova – Slovan Bratislava | Toisinto murskajaisista luvassa – vierailijaa ei auta mikään

Virkeä kotijoukkue saa vieraita Slovakiasta, kun Moskovan ZSKA isännöi KHL:n maanantaikierroksella Slovan Bratislavaa. Vierailija on heittopussi, jonka otteet eivät vakuuta ja kotijoukkueen oletetaan voittavan ottelu murskaavasti.

ZSKA on osoittanut kykenevänsä asennoitumaan kaikkiin vastustajiin samalla tavalla

Moskovalaisjoukkue viilettää kovakuntoisimpana koko sarjassa, eikä suotta. Joukkueen pelaaminen on päämäärätietoista ja se on vastustajastaan riippumatta kyennyt esittämään parastaan. Yleensä selkeästi heikompia joukkueita vastaan KHL:n tähtisikermilläkin on vaikeuksia saada omaa pelaamistaan normaalille tasolle ja asennoitua kamppailuihin, mutta ZSKA:lle tämä ei ole ongelmia tuottanut.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Yhdeksän voiton putkessa seilaavalla moskovalaisryhmällä on tuoreessa muistissa nappiin osunut vierailu Slovakiaan, joka osoitti sen poikkeuksellisen kyvyn suhtautua vastustajaan. Lokakuun lopussa Bratislava kaatui yksipuolisen näytöksen jälkeen ZSKA:n käsittelyssä 0–9-numeroin.
Loukkaantumistilanteessa ZSKA:lla ei ole muutoksia. Vaikka olisikin, kaataisi se tällä hetkellä vierailijansa pelaamalla vaikka kahdella ketjulla.

Slovan kyntää – mutasarjataso on liian kaunis termi kuvaamaan joukkueen asemaa KHL:ssa

Edellisiin kymmeneen kamppailuunsa ainoastaan kahdesta voiton napannut vierasjoukkue on kaudesta toiseen yksi KHL-heittopusseja. Joukkue on päästänyt ylivoimaisesti eniten maaleja koko sarjassa – 30:stä kamppailussa pikkumusta on lirahtanut omaan häkkiin huikaisevat 104 kertaa.
Kausi on jo puolessa välissä – KHL:ssa keskimäärin noin kolmen ja puolen maalin päästäminen omiin ottelua kohden voi aiheutua hieman kohtalokkaaksi pidemmällä aikavälillä. Tilannetta ei helpota, että lukema on ollut nousemaan päin, sillä viimeisiin kymmeneen kamppailuun päästettyjä maaleja on illan vierailijalla peräti 39.
Kannattavia vetokohteita löytyy erityisesti kotijoukkueen maalimääristä. Jo kertaalleen yhdeksän maalia yhdessä kamppailussa slovakialaisten verkkoon upottanut isäntä voi toistaa murskajaiset uudelleen. Toinen kannattava valinta on koko ottelun runsasmaalisuus, jolle on niin ikään tarjolla mukavia kertoimia.