su 09.09. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Nizhni Novgorod – Barys Astana | Kotijoukkueen voittoputki jatkuu

Nizhni Novgorodin vieraaksi tulee Kazakstanin Barys Astanan. Isännät ovat aloittaneet kauden erinomaisesti voittaen kaikki kolme kotiotteluaan, kaataen mm. Pietarin SKA:n 4-3. Helppoja voitot eivät olleet, mutta merkille pantavaa on se, että Nizhni on noussut jokaisessa kotiottelussa tappioasemasta voittoon. Joukkue pelaa tällä hetkellä loistavaa jääkiekkoa ja taistelee ottelut loppuun asti.
Vierasjoukkue Astana otti vakuuttavan voiton Neftehimik:istä 1-6, sekä niukan 4-3 tappion Ak Bars Kazania vastaan. Neftehimikiä vastaan Astana oli tehokas erikoistilanteissa ja sai aikaiseksi kolme ylivoimamaalia. Voitto ei kuitenkaan ollut mikään loistosuoritus, sillä Neftemikin alkukausi on ollut hienoinen floppi. Parempaa taistelua Astana esitti Kazania vastaan, mutta vahvempi Kazan otti toisen erän tehokkuutensa ansiosta voiton.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Otteluparista Nizhni Novgorod on paperilla parempi ja hyvässä vireessä, kuin Barys Astana. Kummallakin joukkueella on 100% alivoimatehokkuus tälle kaudelle, joten ylivoimamaalit voivat olla tiukassa. Tällöin korostuu 5 vastaan 5- pelaaminen, joka on tällä hetkellä kotijoukkueella tehokkaampaa. Kotiedun turvin voi hyvillä laittaa lapulle Nizhni Novgorod, jonka kiekollinen pelaaminen on tällä hetkellä parempaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ