Mestis pe 11.03. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Hermes

Kiekko-Espoo jatkaa voittojen tiellä!

Kiekko-Espoo vei jatkaa tappioitta runkosarjan voiton tavoittelua. Hermes puolestaan on veitsen terällä play off -paikan kanssa: myös karsintasarja on edelleen mahdollinen, eikä tappio RoKille helpottanut yhtään. Keskinäisessä ottelussa molemmilla on motivaatiota, eikä kaukalosta tule puuttumaan kipinää.

Kiekko-Espoo unohti Imatran reissullaan pelipaidat kotiin, ja pelasi kaksi er√§√§ Ketter√§n vieraspaidoilla, ennen kuin omat paidat kerkesiv√§t Imatralle. Ottelu Ketter√§√§ vastaan oli odotetun tasainen, ja voitto tuli vasta jatkoajan j√§lkeen. Vauhtia riitti, eik√§ espoolaisten voittoputki ole t√§ll√§ hetkell√§ mik√§√§n yll√§tys ‚Äď joukkue taistelee todella per√§√§nantamattomasti.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

Hermes voitti edellisen kerran Kiekko-Espoon jopa rumin lukemin Kokkolassa, joten ilmassa on myös pientä revanssin makua. Tässä ottelussa espoolaiset olivat kyllä todella vaihtoehtoisella kokoonpanolla liikkeellä. RoKia vastaan Hermes ei saanut mistään kiekkoa sisään. Tässä ottelussa Nikita Mateiko sikaili itselleen pelikiellon. Tappioita on tullut viime otteluissa liikaa vakuuttavaa Peliitat-voittoa lukuun ottamatta.

Kiekko-Espoo on tällä hetkellä hurjasti paremmassa vireessä, ja kun perusluokkakin puoltaa isäntiä, laitetaan betsiä sisään reippaahkosti. Kaikella todennäköisyydellä Hermeksen taistelu veitsenterällä tulee jatkumaan myös tämän matsin jälkeen.

10 euroa pelirahaa