Mestis to 16.02. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Hermes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No nyt! Maalitalkoot tilauksessa Espoossa – faktat puoltavat!

Hermes on viikolla Uudenmaan rundilla – tätä kirjoitettaessa on käynnissä tiukka matsi Kiekko-Vantaata vastaan, ja torstaina otetaan mittaa Mestistä johtavasta ja ehdottomasti sarjan parhaasta joukkueesta, Kiekko-Espoosta. Kiekko-Espoo liittyy siinä mielessä kuumana käyvään keskusteluun Liigan avaamisesta ja karsintojen palauttamisesta, sillä espoolaiset mielivät kovasti Liigaan ja ovat tehneet hartiavoimin töitä saadakseen organisaation liigatasoiseksi.

Urheilullisesti Espoossa ollaan otettu jo isoja askelia, sillä Mestikseen Kiekko-Espoon materiaali on väkivahva. Viimeisimpänä vahvistuksena joukkueeseen liittyi yli sadan ottelun Liigasaldon omaava hyökkääjä Niko Kivelä. Kiekko-Espoon hyökkäyskaarti on jo nyt sarjatasoon peilattuna todella laadukas, joten Kivelän liittyminen kööriin vain lisää joukkueen etumatkaa. Viime otteluissa on hyökkäilty niin iloisesti, ettei puolustaminen ole aina ollut ihan kärkiprioriteetin hommia.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Hermeksen otteet vaihtelevat paljon, mutta sen verran joukkueessa on peruslaatua, että sarjasijoitusta top kuudessa voi pitää ansaittuna. Hyvän ja huonon päivän välistä eroa pitäisi vain saada hieman kurottua kapeammaksi. Kiekko-Vantaata varten tuli kotona hutipeli, mutta vieraspeli näyttää tällä hetkellä jo paremmalta touhulta. Kiekko-Espoota vastaan tarvitaan todella eheä peli, jotta pisteitä saadaan mukaan.

Kiekko-Espoo luo paljon maalipaikkoja, mutta viime aikoina niitä ovat saaneet myös vastustajat. Kun Hermeskään ei mikään underikone ole, tekee tässä ottelussa mieli tarttua overiin. Linjana otetaan kuusi maalia, joka palauttaa varsinaisella peliajalla panoksen. Seitsemällä saadaan jo ihana lunastus aikaiseksi. Value tässä vedossa on kohdillaan, ja Pinnacle on jo herännyt tähän matsiin. Sinne siis!