Mestis ke 06.04. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Hokki

Kiekko-Espoo jatkaa voittojen tiellä!

Myös Mestiksessä pelataan puolivälieriä. Valot eivät ole aivan yhtä kirkkaita kuin Liigan puolella, mutta todella mielenkiintoisia ottelupareja on myös toisella sarjatasolla. Kiekko-Espoo ja Hokki ovat olleet kuumahko ottelupari kahdessa ensimmäisessä ottelussa, ja espoolaisten päävalmentaja Kim Hirschovits avautuikin C Morella Mestiksen tuomarilinjasta – tai pikemminkin sen puutteesta.

Kiekko-Espoo menetti odotetusti Roope Taposen HIFK:in matkaan ennen pudotuspelejä, mutta maalivahtipeli on silti ollut mallillaan pudotuspelien alussa. Espoolaiset ovat voittaneet kaksi ensimmäistä peliä – Espoossa voitto tuli ansaitusti, vaikka Hokki olikin sitkeä vastus. Vuorokausi myöhemmin pelattiin jo Kajaanissa, ja Kiekko-Espoon jalat tuntuivat jääneen bussiin. Keskinkertaisellakin esityksellä ja Julius Rantaeskolan pöljällä päivällä haettiin kuitenkin niukka voitto.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Pasi Räsänen on tälle tasolle meritoitunut valmentaja, eikä miehen joukkueita kannata ikinä ylenkatsoa. Tässä ottelusarjassa Hokin johtavien pelaajien pitää kyllä ottaa enemmän tonttia, tai ottelusarja uhkaa jäädä lyhyenlaiseksi. Molemmilla joukkueilla on omat loukkaantumisensa, joista ei perinteisesti play offien kestäessä huudella.

Kiekko-Espoo on kotonaan vahvoilla. Tasoitusmaali Kajaanissa 20 sekuntia ennen loppua ja onnistunut jatkoaika tuovat henkisen etulyöntiaseman espoolaisille. Jos jalat löytyvät vielä kotiottelussa, niin Hokilla voi olla ylivoimainen tehtävä kaventaa ottelusarja. Mr Green paaluttaa tähän markkinatopin, ja me kiitämme.

10 euroa pelirahaa