pe 05.01. klo 18:30

Kiekko-Espoo - IPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekko-Espoo kasaa itseään, ja sarjakärki tulee kylään voimansa tunnossa! Vetovalinta on selvä!

IPK:n etelän rundi jatkuu perjantaina toisella kovalla koitoksella: isäntänä on Jokereiden jälkeen niin ikään kärkijoukkueisiin kuuluva Kiekko-Espoo. Espoolaisilla on ollut aikaa toipua henkisesti kammottavasta kotitappiosta Kiekko-Vantaalle, kun taas IPK veti torstaina täyden urakan Jokereita vastaan Nordiksella. Espoossa ei voida olla täysin tyytyväisiä Mestiksen mestaruuden jälkeiseen kauteen tähän asti.

Katso askelmerkit ilmaisvetoon vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Liigakelpoisuuteen valmistuvan seuran pelaava kokoonpano ei nimittäin ole pystynyt tänä syksynä vastaamaan huutoon kaikilta osin. Osaltaan kyse on ollut loukkaantumisista, mutta viime kauden parhaita pelaajia menetettiin jo kesällä. Tomas Westerlundin valmentajaotteesta on edelleen esitetty kriittisiä arvioita, ja pelaajien työnteon määrästä on kuultu kannattajien suunnasta erinäisiä soraääniä. Tappiossa Kiekko-Vantaalle joukkueen esitys oli kyllä luvalla sanoen munaton.

IPK haki Jokereilta kaksi pistettä jatkoaikavoiton jälkeen. Joukkue oli työteliäs ja hallitsi kuumaksi käyneen ottelun pelitapahtumia tasaviisikoilla pelattaessa. Austin Alger kunnostautui kahdella varsinaisen peliajan maalillaan, ja Ludwig Persson kuittasi syöttöpisteet iisalmelaisten kaikista maaleista. Marko Tuomainen on tehnyt loistavaa työtä Iisalmella, ja mies onkin kuitannut jo sopimuksen ensi kaudeksi Jukureiden peräsimessä. Isoin kysymys perjantaille on, painaako torstain ottelu pelaajien jaloissa.

Mestis

@Mestis
🚨 Kerrassaan upea syöttö Ludwig Perssonilta ja Austin Alger ohjaa pelin tasoihin! @IPKedustus

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @JJSorjonen

Jos jaloissa ei paina liikaa, Kiekko-Espoo on haavoittuvaisessa tilassa. IPK kelpaa ottelun voittajavetoon, mutta pehmennetään riskiä sen verran, että tähän otetaan mahdollinen jatkoaika ja rankkarit mukaan. Kerroin kattaa riskin, joten tällä mennään!

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.