Mestis to 21.09. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikon isoin matsi pelataan toisella sarjatasolla – matsi loppuunmyyty jo viikkoja sitten!

Jokerien paluu Suomen kiekkokartalle on synnyttänyt maanvyörymään verrattavan buustin Mestikselle. Väliaikaisesti tämä puskee elinvoimaa kituuttaen eläneeseen sarjaan, vaikka Jokerien tähtäin on mahdollisimman pian pelata Liigassa Suomen mestaruudesta. Sama tavoite on myös Mestiksen hallitsevalla mestarilla Kiekko-Espoolla, jonka mestaruus ei tosin tullut ilmaiseksi: liki 400 000 euron tappiot vetävät varmasti otsaa kurttuun Espoossa.

Pelikentällä Kiekko-Espoolla on paletin kaikki osaset koossa hienosti. Tomas Westerlund aloittaa toisen kauden espoolaisten peräsimessä, eikä joukkueessa juuri ole heikkoja kohtia. Tosin Westerlundin osaamisesta jäi mestaruudesta huolimatta vielä kysymysmerkkejä. Puolustuksesta katosi tärkeitä käsiä muille maille, mutta paikkaukset täyttävät aukot mainiosti. Kauden alussa suurin huolenaihe on loukkaantumistilanne: poissa ovat Noel Pietilä, Roope Elimäki, Juho Koivusaari sekä Jaakko Heikkinen.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Eteläpääty

@Etelapaaty
Torstaina on iso päivä #Jokerit historiassa.

16:35 Vuosaaresta metrolla Espooseen ja noin 17:30 Marssi hallille. Tuu mukaan!
#Eteläpääty #Mestis

Jokerit lähti kaikeksi onneksi kasaamaan joukkuetta tuoreella otteella, eikä porukka ole mikään kehäraakkien kokoontumisajo. Sekä pelaajistossa että Tero Määtän johtamassa valmennustiimissä on mukavasti omaa tuotantoa. Alakertaan hankittiin laatua etenkin Ketterästä, ja senttereissä on Mestiksen tasolle hyvää osaamista. Tällä porukalla pitäisi olla mahdollista taistella sarjan kärkisijoista, ja lisätä entisestään Mestiksen tasolle todella kovaa kiinnostusta – viime kauden Eetu Selänne-huuma ei ole tämän rinnalla oikein mitään.

Kiekko-Espoo on koko kauden mittakaavassa suosikki, mutta loukkaantumiset tasaavat puntteja. Niinpä Jokerit kelpaa peleihin – veto on loistava lisä mielenkiintoiseen kiekkotapahtumaan, jota ei kannata missata. Mestistä on muutenkin ilo seurata, sillä kyseessä on yllättävän kovatasoinen ja etenkin viihdyttävä sarja. Tästä mukaan siis, ja tili auki XLBetille, jos ei jostain syystä vielä ole.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Jokerit 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleK-Espoo - Jokerit Helsinki21.09.2023