Mestis ma 01.04. klo 17:00

Kiekko-Espoo - Ketterä

Kammottava pelaajatilanne, junnuja kehissä… mission impossible!

Kiekko-Espoon ja Ketterän välieräpari on tähän asti ollut yksipuolinen, sillä neljännessä ottelussa sarja on jo katkolla Ketterälle. Ehdottomasti suurimpana syynä tälle on espoolaisten kammottava pelaajatilanne: ukkoja puuttuu rosterista hurja määrä, ja tilalle on pitänyt nostaa nuorta espoolaista voimaa. Näissä kekkereissä ratkaisu ei ole ollut ihan riittävä, vaan esimerkiksi lauantaina Imatralla Ketterä oli täysin suvereeni.

Ihana ilmaisvetojen sarja – XLBetillä!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekko-Espoolla varsinkin puolustus on ollut todella repaleinen, ja nuoria pelaajia on jouduttu heittämään suoraan syvään päähän. Lauantaina avausmaalia saatiin odottaa toiseen erään, ja espoolaisten vastarinta murtui erän aikana kokonaan. Kolmas erä oli enää muodollisuus. Maanantain isäntien avainkysymys on, kuinka paljon pelureita saadaan otteluun kursittua kasaan. Tomas Westerlundilla taitaa olla tällä hetkellä ylivoimainen rasti edessään.

Mestis

@Mestis
🚨 Jimi Rönkkönen vei @ImatranKettera'n 4-0-johtoon ottelun toisessa erässä!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @henekka18

Ketterä ei ollut perjantain pelissä kovinkaan hyvä, mutta parannus lauantaiksi oli merkittävä, ja imatralaiset suorastaan jyräsivät vastustajansa yli. Ketterä oli oikeastaan kaikessa valovuoden edellä, ja kolmannessa erässä oli varaa löysätä tahtia. Melko monen asian pitää muuttua, jos Kari Martikaisen suojatit jäävät maanantaina alakynteen. Toki ottelusarjan ratkaiseminen vieraskentällä on aina oma haasteensa.

Vetovalintana on selkeästi vierasvoitto. Toki isäntien kokoonpano saattaa elää maanantaiksi, mutta mitään joukkoihmeparantumista ei tähän saumaan osaa odottaa. Tämä ottelupari voi olla hyvinkin ohi suoraan neljässä ottelussa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.