pe 12.11. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Ketterä

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomen Cupissa kertoimia tasaisempaa!

SM-liigan ulkopuolisille joukkueille tarkoitettua Suomen Cupia on pelattu pitkän tauon jälkeen muutama vuosi. Turnauksen suurin käytännön hyöty on ollut tarjota kilpailullisia otteluita ennen sarjakauden alkua. Maajoukkuetauon aikana pelataan vihdoin Cupin finaali – loppuotteluun ovat päässeet Mestiksessäkin hyvin pärjänneet Kiekko-Espoo ja Ketterä.

Kiekko-Espoo on Mestiksessä neljäntenä. Joukkue on ollut parhaimmillaan lähes niin hyvä, kuin nimekkäästä rosterista voisi kuvitella. Taso on kuitenkin heitellyt turhan paljon, ja pahimmillaan meno on ollut hyvinkin keskinkertaista. Viime viikolla joukkue pelasi Ketterää vastaan todella haluttomasti ja hävisi ottelun nolosti 1-7. Ykkösvahti Roope Taponen on ollut viime ajat lainassa Ilveksessä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ketterä porskuttaa reippaassa sarjajohdossa, ja on ollut kiistatta alkukauden paras Mestis-joukkue. Varsinaisella peliajalla on imatralaisille tullut vasta yksi tappio. Ketterällä on sarjan tehokaksikko, sillä Elmeri Kaksonen ja Henry Karjalainen ovat molemmat kuitanneet tähän mennessä 19 tehopistettä. Kyseessä on Mestiksen laadukkain joukkue.

Tasoero Kiekko-Espoota vastaan ei ole kuitenkaan aivan niin suuri, kuin sarjataulukosta ja kertoimista voisi päätellä. Kiekko-Espoo varmaankin syttyy tähän otteluun, ja valmiuden on oltava parempi kuin viimeksi Ketterää vastaan pelatessa. Veto Kiekko-Espoolle ei periaatteessa ole mitenkään maistuvainen, mutta kyllä tätä pakko on hieman ostella.