ti 12.12. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekkoviikko alkaa Mestis-helmellä! Tilastoissa on ihmeteltävää!

Äkkikatsomalla Mestiksessä kakkosena majaileva Ketterä on 12 pistettä edellä tiistain keskinäistä ottelua isännöivää Kiekko-Espoota. Pelimäärät heittelevät sarjassa, ja kaikki rästipelinsä voittamalla Kiekko-Espoo olisi imatralaisten kanssa tasapisteissä. Keskinäisellä ottelulla on tietysti tähän matematiikkaan vielä suurempi vaikutus. Siispä tämä ei ole ollenkaan vähäpätöinen sarjaottelu. Mestis-pelit ovat lisäksi keskimäärin hyvin viihdyttäviä.

Ilmaisvedot päällekkäin kuin muurahaiset Luontoillassa! Lue lisää alta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Espoolaisia ilahduttaa varmasti sairastuvan tyhjeneminen: tähän matsiin ainoa täysin varma poissaolija on Janne Hämäläinen. Viime viikolla Kiekko-Espoon ainoa ottelu oli kotona KeuPaa vastaan. Vieraat menivät aluksi johtoon, mutta Kiekko-Espoo teki avauserän loppupuolella nopeasti neljä maalia, eikä keuruulaisilla ollut tähän vastausta. Apeaan marraskuuhun verrattuna kolmella voitolla alkanut joulukuu näyttää espoolaisittain tosi hyvältä.

Ketterä on äitynyt joulun lähestyessä hienoon iskuun, vaikka hyvä se on ollut koko kauden. Ensin kaatuivat RoKi ja Jokerit kotona täysin suvereenisti, ja viime viikonloppuna myös Kiekko-Vantaa vieraissa hieman vaatimattomamman esityksen jälkeen. Alkukaudella Patrik Juhola ja Valtteri Viirret ovat olleet todella hyviä lainamiehiä, ja Imatralla varmasti pidettäisiin miehet pitempäänkin kuin jouluun asti. Kokonaisuudessaan Ketterän pakka näyttää mainiolta, ja kausi tulee todennäköisesti jatkumaan pitkälle.

Tätä tekisi mieli väittää kertoimia liikaa kotivoittoon painottuneiksi. Ketterä on nimittäin näistä kahdesta porukasta ollut vieläkin parempi, eikä sen pitäisi kovin iso altavastaaja olla edes vieraissa. Siis vierashändyä kuitille ja vastaanottimien ääreen tiistaina.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Ketterä +0.5 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.