Mestis ti 18.04. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Molemmat finaalijoukkueet tappoiskussa – odotettavissa tiukkaa vääntöä!

Mestiksen finaalit aloitetaan tiistaina, ja vastakkain ovat runkosarjan kaksi parasta joukkuetta: piste-ennätyksen leiponut Kiekko-Espoo ja puolustava mestari Ketterä. Joukkueet tuntuivat pääsevän huippuvireeseen juuri oikeaan aikaan, sillä välierät olivat molemmilta joukkueilta erittäin hyvää tekemistä, eikä vastustajilla ollut juuri palaa finaaleihin. Urheilullisesti odotettavissa on hieno finaalisarja.

Kiekko-Espoo oli välierässä aivan eri tasolla kuin Kiekko-Pojat, joka poistui areenalta ilman yhtään otteluvoittoa. Kuvaavaa on, että kotona Joensuussa Jokipo ei tehnyt kahdessa ottelussa ainoatakaan maalia. Puolivillainen puolivälieräsarja TUTOa vastaan oli enää kädenlämpöinen muisto, sillä joensuulaiset eivät saaneet minkäänlaista mahdollisuutta – niin paljon perustasoltaan ja pelitavaltaan Kivikova oli edellä. Viime vuonna espoolaiset soittivat finaalissa toista viulua, mikä on omiaan lisäämään latausta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ketterä pääsi eroon aikaisemmin vaivanneesta läpsyttelystä, ja joukkue pisti RoKin lopulta nippuun helposti. Vaatimustaso nousee finaaleihin hurjasti, ja nyt pitää fyysisyyttä löytyä pelin jokaisesta hetkestä: tässä sarjassa ei tulla antamaan tippaakaan löysää. Ilahduttavaa Ketterässä oli, että ns. täyteketjut hoitivat hommansa upeasti, ja imatralaiset olivat laajalla rintamalla pelin päällä. Nousujohteiset otteet lupaavat finaaliinkin hyvää, vaikka vastus on kovinta mahdollista luokkaa.

Runkosarjassa Kiekko-Espoo vei voitot 3-1, mutta näillä peleillä ei ole nyt mitään merkitystä. Merkitystä on sillä, että molemmilla joukkueilla on pakka kasassa ja erittäin hyvävireiset ykkösveskarit. Lähtökohtaisesti tätä ottelua voikin pitää tavallista Mestis-ottelua vähämaalisempana – niinpä pelivalinta on korkeintaan viiden maalin syntyminen varsinaisella peliajalla. TonyBetiltä löytyy tähänkin hyvä kerroin!