ke 26.04. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Ketterä

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Finaalisarjassa todennäköisyydet heittelevät – kellä on kovempi päivän kunto?

Kiekko-Espoon ja Ketterän finaalisarja Mestiksessä on ollut kaikin puolin jännittävä. Se on tasainen ja vaihteleva. Voitot ja tappiot ovat seuranneet toisiaan, ja tällä hetkellä voitot ovat tasan 2-2, eikä kumpikaan joukkue ole päässyt dominoimaan sarjaa. Ketterällä oli tilaisuus kotonaan viedä sarja jo keskiviikoksi katkolle, mutta mitä vielä – Espoo haki komealla esityksellä puhtaan ryöstön Imatralta.

Espooseen on odotettavissa jälleen huikea kiekkojuhla ja täysi tupa. Viimeksi kotiottelu päättyi espoolaisten kannalta kammottavasti, kun toisessa jatkoerässä Kiekko-Espoo oli saamassa ylivoiman, mutta Sakari Turtiaisen harhasyötöstä kiekko lipui omaan maaliin. Ottelu oli muutenkin espoolaisille tuskainen, sillä joukkue selvisi vaivoin edes jatkoajalle. Mutta Imatralla kaikki oli toisin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo
Homman juoni on selvä. Keskiviikkona koko kiekkokansa lehtereille. Nopeat syövät hitaat, nyt viedään jo viimeisiä alakatsomopaikkoja! 🔥

Näin ikimuistoisia iltoja ei tule kovin usein. Älä missaa tätä.

Osoitteesi on kiekko-espoo.com/liput

#KiekkoEspoo #Mestis

Aku Kallonen

@akukallonen
Tilanneraportti keskiviikon game 5:
Pöydät: sold out
Aitiot: sold out
Alakatsomo: vähiin käy
Yläkatsomo: hupenee

Liput: kiekko-espoo.com/liput
Nähdään hallilla🫡

Imatralla Kiekko-Espoon peli parani koko ajan, ja voitto oli lopulta melko väljä. Molemmilla joukkueilla on omat kokoonpanomurheensa, mutta espoolaisilla on ehkä reserveissä enemmän vaatimukset täyttäviä varamiehiä. Espoon puolustuksen poissaoloja on tosin paha paikata millään – niin paljon osaamista takalinjoilta puuttuu. Lisäksi sentteriosasto kaipaisi kovasti Arttu Tuomaalaa takaisin.

Keskiviikkona päivän kunto ratkaisee todella paljon – nyt joudutaan turvautumaan melkoiseen kliseeseen. Kiekko-Espoo on kotonaan suosikki, mutta Ketterä on osoittanut vaarallisuutensa. Otetaan veto, jossa tasapelillä tulee rahat takaisin. Se on hyvä vakuutus tähän betsiin. Tonybet maksaa kivasti Ketterän voitosta tasurivarmistuksella – ota Tonybet haltuun!