Mestis ke 04.01. klo 18:30

Kiekko-Espoo - KeuPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekko-Espoo on murskaava – ja niin on KeuPaakin vastaan, jos huvittaa!

Kiekko-Espoo on ollut Mestiksessä alkukauden ylivoimainen hallitsija. Liigavalmiuttaan kasvattava joukkue on kehittänyt toimintaansa joka osa-alueella, ja tasoero muihin näkyy jo kentällä. Ero Ketterään on tällä hetkellä kolmetoista pistettä, ja pelin enemmän pelanneeseen Kiekko-Vantaaseen jo 23 pistettä. KeuPa on kerännyt muutaman ottelun vähemmän pelanneena noin puolet espoolaisten pistemäärästä.

Kiekko-Espoo on voittanut kauden otteluistaan varsinaisella peliajalla 75%. Se on tehnyt maaleja eniten ja päästänyt niitä vähiten. Kahdentoista parhaan pistemiehen joukossa on viisi pelaajaa Kiekko-Espoosta – heistä parhaana Tommi Huhtala, joka on tehoillaan 13+21 toisena. Loukkaantumisia on muutama, ja Jani Lampinen vasta palailee U20 MM-kisoista. Jos motivaatiota riittää, joukkue on tällä hetkellä pysäyttämätön.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KeuPa naarasi Kiekko-Pojista tehohyökkääjä Kohei Saton. Sato tuo hyökkäystehoihin varmasti lisää voimaa, mutta joukkuepelissä on kovastikin kehitettävää: sanotaan kauniisti näin, että Sato voi luoda vaaraa molemmille joukkueille. KeuPalla on huono jakso meneillään, sillä tappioita on neljä putkeen. Joukkueella on muutama huikea tehomies, mutta alakerta on ollut tällä kaudella luvattoman harva.

Vetoihin lähtee Kiekko-Espoota tasoituksella. Tällä kaudella vain yksi joukkue on hakenut täydet pisteet Espoosta, joten helppoa tämä ei tule olemaan keuruulaisillekaan. Kahden maalin voitolla saa säällisen kertoimen – ja uudet asiakkaat makeat muut edut päälle. Lue alta lisää!

Näin teet tällä vedolla 43,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kiekko-Espoolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kiekko-Espoo -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.