pe 29.12. klo 18:30

Kiekko-Espoo - Kiekko-Vantaa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vantaalla oli vauhtia – kaikki viittaa siihen että sama meno jatkuu!

Kiekko-Espoo ja Kiekko-Vantaa palasivat joulun jälkeen areenoille tuplaottelulla, jonka ensimmäinen osa tahkottiin torstaina Vantaalla. Perjantaiksi karavaani siirtyy Espooseen, jossa pelataan toinen ottelu. Kummankaan joukkueen alkukausi ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan, mutta Kiekko-Espoolle lisää sähinää antaa ennen joulua myönnetty ehdollinen liigalisenssi. Tämä tulee kyllä aiheuttamaan Espoossa paljon työtä ennen ensi syksyä kaavailtua alkua Liigassa.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekko-Espoo on sinällään esiintynyt hyvin, mutta suurin ongelma on ollut kulloinenkin kokoonpano. Oikeastaan missään vaiheessa ei ole saatu jalkeille parasta mahdollista yhdistelmää. Tällä hetkellä tilanne on loukkien suhteen paljon valoisampi, sillä sairaslista on lähes tyhjä. Kiekko-Vantaalta odotettiin enemmän mitä alkukaudella on nähty, mutta vähän paremmalla viimeistelyllä ja otteiden tasaantumisella joukkue tulee kyllä nousemaan – Kiekko-Vantaalla on mukana muutama huippuyksilö.

Torstain ottelussa kummankaan alakerta ei ollut parhaimmillaan. Kiekko-Espoon pääkäskijä Tomas Westerlund turvautui johtoasemassa jopa maalivahdin vaihtoon, sillä Jani Lampisen otteet olivat kovin epävarmoja. Tosin haastattelussa valmentaja sanoi syynä olleen Lampisen lievä haaveri. Ottelu ei ollut espoolaisilta mitenkään täydellinen, mutta vantaalaisten virheet tuli ainakin käytettyä hienosti hyväksi.

Mestis

@Mestis
🚨 Miro Keskitalolle kauden ensimmäinen maali ja @KiekkoEspoo karkaa 2-4-johtoon Vantaalla!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Torstain ottelussa pidettiin vauhtia, ja vaikka linja onkin korkealla, voi perjantainkin ottelusta odottaa viihdyttävää. Molemmilla on hyökkäyksessä mukavasti tulivoimaa. Otetaan rohkeasti betsiä vähintään seitsemästä maalista varsinaisella peliajalla. Ennusmerkit viittaavat tähän suuntaan.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!