to 14.03. klo 18:30

Kiekko-Espoo - TUTO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saadaanko tunne mukaan play offeihin – jos niin käy, niin hyvä tulee!

Liigaan ensi kaudeksi nouseva Kiekko-Espoo ei suoriutunut Mestiksen runkosarjasta täysin liehuvin lipuin. Neljäs sija antaa kuitenkin puolivälieriin kotiedun, mutta vastus ei ole helpoimmasta päästä: TUTO on väläytellyt taitojaan kauden edetessä, ja sarjan parhaatkin joukkueet ovat olleet ihmeissään turkulaisten kanssa. Liigaankin turkulaiset ovat hakeneet, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä.

Talleta ja saat ilmaisvedon – lue lopusta lisää!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Espoolaisilla on play offeissa näytettävää, sillä Liiganousun kabinetin kautta varmistanut joukkue haluaa varmasti olla kentällä nousun arvoinen joukkue. Hyvän alun jälkeen runkosarja jäähtyi Kiekko-Espoon osalta melko kädenlämpöiseksi, eikä joukkueella tuntunut aina olevan tarvittavaa määrää tunnetta. Tomas Westerlund kabinetteineen tekee varmasti parhaansa joukkueen tunnetilan nostamiseksi play offeihin riittäväksi. Tuloksen näkee sitten vasta tositoimissa.

Mestis

@Mestis
Tästä unelmoidaan.
Tätä varten taistellaan.
Tälle annetaan kaikki.

On aika ottaa ensimmäinen askel kohti mestaruutta.

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

TUTO näytti kauden alussa melko eksyneeltä, eikä Jonne Virtasen Mestis-uralle penkin takana annettu aluksi suuriakaan skenaarioita. Jatkossa homma on sujunut tuloksellisesti varsin mallikkaasti, ja kauden varrella joukkueeseen on saatu naarattua hyviä pelaajia. Tältä kantilta katsottuna ei otteiden paraneminen mikään suuri järkytys olekaan. Joukkueen kokeneelta kaartilta vaaditaan vielä tasonnostoa, jotta espoolaiset saataisiin kammettua kesälomille.

Ensimmäiseen otteluun kelpaa kotivoitto. Perusluokaltaan Kiekko-Espoota on pidettävä napsun verran laadukkaampana, ja tosipelit ovat aina tosipelejä: pelaajilta on pakko saada maksimisuoritus ulosmitattua. Perusmuotoista vetoa tulille – Foggybet erottuu kertoimissa edukseen!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.